News

11 școli din Capitală intră în scenariul roșu

Numărul elevilor care s-au îmbolnăvit de COVID-19 a crescut cu aproape un sfert în ultima săptămână. Sunt deja aproape 2.800 de cazuri noi raportate de la începutul anului școlar. De astăzi, încă 11 școli din București intră în scenariul roșu, printre care și Colegiul ”Tudor Vianu” unde predă ministrul Educației, Monica Anisie.

Îngrijorarea crește atât în rândul părinților, cât și în rândul profesorilor.

Profesorii de la Colegiul Tudor Vianu au fost anunțați încă de ieri că, începând de astăzi, unitatea de învățământ va intra în scenariul roșu .

Printre profesorii care își desfășoară orele aici se află și ministrul Educației, Monica Anisie, care predă Limba și literatura română.

De asemenea, alte 10 unități de învățământ din Capitală intră în scenariul roșu. Printre acestea se află liceele Spiru Haret, Cervantes și Emil Racoviță.

La nivel național, în prezent, sunt peste 380 de școli în această situație. Totodată, în a treia săptămână de școală, numărul cazurilor de coronavirus înregistrate în rândul copiilor și al adolescenților a crescut cu 22% față de prima săptămână din anul școlar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *