News

Cristian Popescu Piedone a depus jurământul de primar

Cristian Popescu Piedone este noul primar al Sectorului 5 după ce acesta a câștigat alegerile locale de la finalul lunii septembrie. Cu ocazia depunerii jurământului, acesta a promis, printre altele, că va face o politică transparentă.
„Consider că politica s-a terminat odată cu campania electorală şi cetăţenii Sectorului 5, împreună cu dumneavoastră, reprezentanţii domniilor lor astăzi în cadrul Consiliului local, vom face o politică de transparenţă, o politică a cetăţeanului , o politică în care acest sector se va dezvolta, o politică în care pe primul plan vor sta cetăţenii Sectorului 5„, a spus Cristian Popescu Piedone.

Este deschis la colaborări cu toate partidele din Consiliul Local

El şi-a exprimat deschiderea pentru colaborarea cu toate formaţiunile politice din Consiliul local. Cristian Popescu Piedone le-a transmis liderilor grupurilor politice că aşteaptă cu nerăbdare proiectele pe care le-au promis în campania electorală pentru a fi supuse votului în cadrul Consiliului local.

„Sunt deschis la colaborare şi veţi vedea o transparenţă reală a Primăriei sectorului 5 sub mandatul meu”, a adăugat Cristian Popescu Piedone.

Prima reacție după ce a câștigat alegerile

Cristian Popescu Piedone a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le mulțumește celor care au votat și care l-au ajutat să ocupe funcția de primar al Sectorului 5.

Acesta notează că în timp ce alți candidați au fost susținuți de partide importante care au investit sume uriașe, el a avut drept susținere doar algătorii.

„Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat!

Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină! Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță!

Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect!

V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați!”, este doar o parte din mesajul acestuia de pe site-ul de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *