News

Traian Berbeceanu, pozitiv cu Covid. Prefectul Capitalei nu are simptome

Traian Berbeceanu se numără printre persoanele publicare care s-au infectat cu coronavirus. Anunţul a fost făcut azi chiar de prefectul Capitalei, care a precizat că nu are simptome, conform Digi24.

„Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deşi am fost testat pozitiv. Nu am simptome iar analizele si CT-ul au dat rezultate foarte bune”, a anunţat Berbeceanu, pe pagina personală de Facebook.

Prefectul Capitalei a adăugat: „Am respectat regulile de distanţare fizică, am purtat mereu mască de protecţie şi totuşi m-am contaminat. Însă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică şi să fac o formă uşoară a bolii.”

„Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmaţi pozitiv mai mulţi colegi din Prefectură. Îmi desfăşor activităţile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecţi, sunt conectat la toate activităţile iar Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti funcţionează în parametri normali”, a precizat el.

Traian Berbeceanu i-a sfătuit pe români să poarte mască şi să respecte normele aflate în vigoare: „Vom trece peste aceste clipe dificile!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *