News

Tragedie în Capitală! Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat mortal într-o sală de fitness. Agresorul, reținut

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat mortal, marți după-amiază, în Sectorul 3 al Capitalei. Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie într-o sală de fitness, iar scandalul a continuat apoi în stradă. În timpul încăierării, bărbatul a fost înjunghiat. Medicii au încercat să-l salveze, dar nu au reușit. Principalul suspect a fost dus la audieri la Secția 11 de Poliție, informează Antena 3.

Bărbat înjunghiat mortal în Sectorul 3 din București

Marți, în jurul orei 16.00, polițiștii au fost anunțat prin 112 că a izbucnit un conflict între doi bărbați, în timpul căruia unul l-a lovit pe celălalt cu un obiect ascuțit. Agenții de la Secția 11 s-au deplasat la locul incidentului.

O echipă de prim ajutor a ajuns și ea la fața locului, dar eforturile de salvare a victimei au fost zadarnice. Trupul neînsuflețit va ajunge la INML pentru efectuarea necropsiei.

Martorii au susținut că scandalul a izbucnit într-o sală de fitness și a continuat afară. Agresorul a încercat să fugă, dar a fost prins de polițiști și dus la audieri la Secția 11. Polițiștii au găsit asupra lui și un cuțit. Mai mulți martori sunt, de asemenea, audiați. Agenții încearcă și să intre în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă.

Deocamdată nu se știe de la ce a pornit conflictul și dacă victima și agresorul se cunoșteau dinainte.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, acuzația fiind de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *