News

Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: ”Speranțele multor români se află într-o celulă din Penitenciarul Rahova”

Codrin Ștefănescu s-a arătat trist și îngrijorat după ultima vizită făcută lui Liviu Dragnea la închisoare, spunând că speranțele multor români se află într-o celulă din Penitenciarul Rahova.

Codrin Ștefănescu l-a vizitat vineri pe Liviu Dragnea la închisoare, prilej pentru fostul secretar general al PSD să se declare trist și îngrijorat.

Ștefănescu a scris pe pagina sa de Facebook că speranțele multor români se află acum într-o celulă de penitenciar.

”Ieri am fost în vizită la Liviu Dragnea! Sunt trist și foarte îngrijorat! Și ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care îmi scriu în mod constant. Se numește Teodor Daniel și sună așa: “Speranțele și voturile multor români se află într-o celulă din Penitenciarul Rahova!”. Punct”, a scris sâmbătă Codrin Ștefănescu.

Acesta și-a anunțat vizita la fostul președinte PSD printr-un alt mesaj, în care spunea că-i va povesti lui Dragnea ”câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispărut PSD din peisaj”.
”Mâine merg din nou să-l vizitez pe Liviu! O să-i dau să citească multe dintre mesajele voastre! Foarte multe! Și o să-i povestesc câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispărut PSD din peisaj! Sper să-l mai intereseze toate aceste subiecte. Mâine vă anunț și despre starea sa de sănătate!”, spunea Codrin Ștefănescu pe 25 februarie.

Liviu Dragnea se află de pe 27 mai 2019 în penitenciar, unde execută pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare pentru corupție, în dosarul angajărilor fictive de la DGSPC Teleorman.

Fostul președinte PSD a făcut mai multe încercări de a ieși din închisoare, dar toate căile sale extraordinare de atac au fost respinse de instanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *