luni, iulie 15, 2024

10.000 de lei unor firme de construcții pentru lăsarea de moloz în Sectorul 6

Din Oras10.000 de lei unor firme de construcții pentru lăsarea de moloz în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 monitorizează atent firmele de construcții care lasă moloz în urmă. Polițiștii locali au aplicat deja amenzi în valoare de 10.000 de lei unor constructori care nu au respectat normele legale.

Prin urmare, suntem informați pe Facebook despre controalele efectuate de polițiștii locali de la Serviciul Protecția Mediului. Aceștia fac periodic verificări pentru a se asigura că regulile prevăzute în Brevetul Verde sunt respectate.

„Suntem cu ochii pe firmele de construcții care fac praf și mizerie”, a declarat Primăria Sectorului 6 pe Facebook.

Polițiștii locali de la Serviciul Protecția Mediului verifică inclusiv lucrările de utilitate publică. Ultimele controale au avut loc în Militari, pe străzile Moinești și Fabricii, dar și pe Bulevardul Iuliu Maniu, unde au fost inspectate trei grădinițe și două școli aflate în reabilitare.

Constructorii acestor șantiere au fost amendați cu 10.000 de lei din cauza organizării defectuoase a șantierelor. Primăria Sectorului 6 a detaliat pe Facebook situația: „resturi de moloz aruncate la întâmplare în curte, saci cu deșeuri împrăștiați pe jos, cartoane, tâmplărie defectă etc.”

Primăria Sectorului 6 subliniază că toate resturile de moloz ar fi trebuit depozitate în containere special amenajate pentru a fi ridicate de operatorii desemnați.

Toți administratorii de șantiere sunt obligați să respecte normele legale în vigoare. Monitorizarea atentă și sancționarea neregulilor vor continua „pentru a proteja sănătatea comunității”.

„Ne dorim un mediu curat și ordonat și numai împreună îl putem menține!”

De la începutul anului și până în prezent, Poliția Locală Sector 6 a aplicat sancțiuni în valoare totală de 60.000 de lei.

Vezi si alte articole...