miercuri, februarie 28, 2024

„10 ani de Frozen”, spectacolul aniversar Disney ajunge la Sala Palatului pe 21 ianuarie 2024

Din Oras"10 ani de Frozen", spectacolul aniversar Disney ajunge la Sala Palatului pe 21 ianuarie 2024

La începutul anului 2024, locuitorii din București sunt invitați să participe la Sala Palatului pentru a sărbători aniversarea a 10 ani de la lansarea îndrăgitului film „Frozen”. Evenimentul, care va avea loc pe 21 ianuarie 2024, va transforma Sala Palatului într-un tărâm de poveste înghețat.

Bucureștenii de toate vârstele sunt așteptați să se bucure de un spectacol special organizat cu ocazia celei de-a zecea aniversări a filmului de animație „Frozen”. Pe parcursul serii, spectatorii vor fi încântați de:

  • Muzică live,
  • Costume deosebite,
  • Coregrafii spectaculoase.

Pe durata evenimentului, va fi proiectat și filmul iubit de cei mici, dublat în limba română. Organizatorii evenimentului au transmis:

„După succesul înregistrat cu Disney 100 – The Concert, organizat de noi în România, iată că a venit momentul să mai facem o bucurie publicului român. Conceptul acestui eveniment aniversar, prin care Disney USA marchează celebrarea a 10 ani de la lansarea FROZEN, este minunat și avem convingerea că va fi primit foarte bine și de fanii din țara noastră, așa cum s-a întâmplat în țările unde deja a avut loc. Cu atât mai special va fi totul, ținând cont ca aducem ținutul din Arendelle la București”.

Spectacolul live și proiecția filmului vor începe la ora 18:30, dar publicul este invitat să sosească începând cu ora 16:00 în foaierul Sălii Palatului.

În acest interval, cei mici vor avea ocazia să se bucure de activități interactive alături de Elsa, Anna, Olaf și alte personaje. Biletele pentru acest spectacol pot fi deja achiziționate, fiind disponibile pe următoarele site-uri:

Prețul biletelor începe de la 150 de lei. Organizatorii au precizat că accesul este gratuit pentru copiii cu vârste sub 3 ani, însă aceștia nu vor avea loc pe scaun și vor fi ținuți în brațe. Pentru copiii cu vârsta peste 3 ani se va plăti un bilet întreg.

Vezi si alte articole...