Sport

Gigi Becali se implică în lupta cu COVID-19: „Băi, nu trece cu paracetamol! O să aduc medicamente din India și Rusia”

Noul coronavirus nu-l sperie pe Gigi Becali, desi mai multi membri ai familiei lui au contractat virusul SARS COV-2. „Am facut vreo 5-6 teste si am fost negativ. A avut Giovani, a avut Victor, in trei zile s-au facut bine. A avut soferul, au avut fetele femei de seviciu, a avut mama, 90 de ani. I-am dat medicament, le revedere!” Potrivit ProTV, Becali s-a intors, joi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, la 7 ani dupa decizia care l-a trimis in spatele gratiilor. El vrea sa fie reabilitat dupa o perioada in care a decis sa se retraga din viata publica. Becali a stat in spatele gratiilor un an si zece luni, dupa ce a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare. Omul de afaceri a fost gasit vinovat in mai multe dosare de coruptie, dosarul transferurilor, cel de terenuri cu MAPN si dosarul valiza, precum si in dosarul privind sechestrarea hotilor care i-au furat masina.

George Becali, cunoscut ca Gigi Becali, este finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, om de afaceri cu o avere impresionanta si politician.

In 2013 a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul lipsirii ilegale de libertate din 2009. Se afla incarcerat la Penitenciarul Jilava.

Mandatul sau de deputat, obtinut la alegerile din decembrie 2012, a incetat la 20 mai 2013, dupa condamnare. Becali a mai incercat sa devina deputat in 2008, dar PNG nu a reusit sa treaca pragul electoral. In iunie 2009 a fost ales europarlamentar din partea PRM. La alegerile din

Nascut pe 25 iunie 1958, in satul Zagna din judetul Braila, Becali este casatorit cu Luminita si are trei fete: Alexandra, Cristina si Teodora.

S-a remarcat prin usurinta cu care arunca cu banii, dar si prin insultele adresate fara discriminare de la subordonati, la presa si adversari politici si din fotbal.

Viseaza sa ajunga presedintele Romaniei si a mai candidat la aceasta functie in 2004 si  2009 din partea PNG.

Si-a creat o imagine de profet si voievod providential, care, cu sabia intr-o mana si cu crucea in cealalta, vine sa scoata romanul din saracie. A si incercat sa-si inregistreze numele la OSIM ca sa-l poata pune pe propria banca, pe televiziune sau pe medicamente.

Gigi Becali este cercetat sau urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in numai putin de patru dosare, cele mai cunoscute fiind „Valiza” si cel privind schimbul de terenuri cu MApN.

In martie 2009, Gigi Becali a fost arestat preventiv fiind pus sub acuzatia de instigare la lipsire de libertate, in urma sechestrarii unor hoti care ii furasera masina. A fost insa ulterior eliberat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *