Uncategorized

„Am căzut în patima alcoolului şi a drogurilor!”

Scott Miller, fostul înotător australian, este acuzat că a coordonat o reţea de droguri. Miller a mai fost condamnat şi în urmă cu 11 ani într-un alt dosar legat de droguri.
Miller, care este fost vicecampion olimpic în proba de 100 de metri fluture în 1996, a fost acuzat că a coordonat o reţea de trafic de metamfetamina.

În vârstă de 45 de ani, Miller a fost reţinut, marţi, împreună cu un complice, de poliţia din Sydney. El este acuzat că a vândut droguri de 1.300.000 de euro.

Miller a câştigat şi medialia de bronz în proba de ştafetă la 4X100 metri liber la Jocurile Olimpice de la Atlanta. Acesta a fost campion mondial în 1995, la proba de 100 m fluture.

El a fost condamnat în septembrie 2009 la 100 de ore de muncă în folosul comunităţii.

„În 2004, cariera mea s-a încheiat şi nu ştiam ce voi face cu viaţa mea. Pentru a-mi calma durerea retragerii, am început să fumez marijuana, să petrec şi toate astea au devenit parte din viaţa mea. Am căzut în patima alcoolului şi a drogurilor. Este un lucru oribil”, a declarat Miller în timpul procesului său.

În articolul „Am căzut în patima alcoolului şi a drogurilor!” Vedeta care şi-a distrus viaţa şi riscă ani grei de puşcărie: „Este oribil!”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *