News

Orbit de gelozie, un bărbat a vrut să-și înjunghie soția în inimă cu un cuțit de bucătărie!

Nu degeaba ne recomandă ăștia la televizor un consum moderat de alcool, spunând că excesul dăunează grav sănătății. Ei bine, în cazul unora băutura devine factorul declanșator pentru săvârșirea unor fapte incredibile de violență săvârșite, nu de puține ori, chiar asupra celor dragi. Un exemplu edificator în acest sens este cel al unui bărbat de 31 de ani din Ploscuțeni care a încercat să-și ucidă soția.

În luna august, atunci când a avut loc fapta pomenită mai sus, tânărul trăia despărțit de soția sa cu care avea doi copi mici (sub trei ani), un băiat și o fată. Nu erau divorțați cu acte, dacă la asta vă gândeați, ci, pur și simplu, nevasata îl părăsise și se refugiase la părinți împreună cu unul dintre copii, respectiv cu fetița. Probabil că gestul tinerei lăsase în sufletul bărbatului anumite urme peste care, așa cum s-a dovedit până la urmă, nu a putut trece.

Cum ziceam, într-o duminică de la sfârșitul lunii august, după-amiază spre seară, omul nostru a avut chef de băut. Și-a găsit lesne un companion și s-au apucat de bere, după care au trecut pe vin. La un moment dat, inevitabil, și-a adus aminte de plecarea soției, însă nu asta l-a enervat, ci faptul că îi ajunsese la ureche un zvon căruia nu dorea să-i dea cu nici un preț crezare: că femeia lui, încă nevastă cu acte, și-a găsit pe altcineva.

Scos din minți la acest gând, înfierbântat de băutură, s-a îndreptat către casa soacrei sale să se răfuiască cu „muierea necredincioasă” care îl părăsise într-un mod atât de hain. Ajuns acolo, a încercat să o convingă pe femeie să se întoarcă acasă dar cum s-a izbit de un refuz categoric, l-a luat turbarea. A înșfăcat un cuțit de bucătărie și a sărit la consoartă să-i scoată inima din piept. Deși a lovit de mai multe ori, femeia a reușit să se apere cu mâna, astfel încât, din fericire, rănile nu au fost mortale.

Ambulanța a transportat-o de urgență la spital iar polițiștii l-au „săltat” pe soțul violent. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor și a fost arestat pentru 30 de zile. Între timp, cercetările s-au încheiat, bărbatul se află în arest iar instanța urmează să hotărască ce pedeapsă va avea de ispășit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *