News

Dan Diaconescu a încălcat legea! Ce a făcut fostul realizator TV

Dan Diaconescu a încălcat legea! Pe data de 4 martie 2015, fostul realizator TV a fost condamnat la 5 ani și 6 luni cu executare, pentru două infracțiuni de șantaj. IATĂ ce a făcut de acestă dată.

Dan Diaconescu a încălcat legea!
În luna noiembrie a anului 2017, Dan Diaconescu a fost eliberta din închisoare, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare condiţionată. Cu toate acestea, fostul realizator TV a rămas cu pedeapsa complementară dispusă în 2015 de Curtea de Apel, când l-a condamnat pe acesta la închisoare.

La acea vreme, insanța a decis interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD.

Dan Diaconescu a încălcat legea! Ce a făcut fostul realizator TV
Deşi are o interdicţie impusă de către instanţă, Dan Diaconescu a apărut la postul România TV. Miercuri, fostul realizator TV a vorbit despre cel care a fost jurnalistul Florin Condurăţeanu, pe postul de televiziune.

„Eu îi spuneam „Îngerul”. În ultimii ani mi-a fost ca un tată. Mă suna şi mă întreba când mi se ridică interdicţia, când deschid televiziunea, când refacem partidul politic. Eu îl sunam cu diferite probleme. În acest moment, în memoria lui, eu încalc interdicţia. Am interdicţia de a vorbi în public, dar mă risc pentru Florin Condurăţeanu”, a declarat Dan Diaconescu, potrivit România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *