luni, iulie 22, 2024

242 de noi contracte cu finanțare din PNRR, pentru investiții în mobilitatea verde

Economie242 de noi contracte cu finanțare din PNRR, pentru investiții în mobilitatea verde

Ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Attila Cseke, a semnat, luni, peste 200 de noi contracte finanțate din PNRR, pentru achiziționarea unor puncte de încărcare pentru vehicule electrice, precum și realizarea și extinderea unor rețele de supraveghere video.

Attila Cseke a semnat 242 de noi contracte finanțate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, potrivit unui comunicat de presă, citat de Mediafax.

Contractele, în valoare totală de 400.471.379,91 lei, au fost încheiate între autorități publice locale din 230 unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea unor puncte de încărcare pentru vehicule electrice, dezvoltarea unor sisteme inteligente de management local, precum și realizarea și extinderea unor rețele de supraveghere video.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 2.850 contracte de finanțare, în valoare totală de 19.540.790.543,58 de lei, a precizat ministrul.

CITEȘTE ȘI: CJ Olt a decis ce va face cu excedentul bugetar de anul trecut. Când va fi aprobat noul buget

Vezi si alte articole...