joi, mai 23, 2024

27 de spații comerciale din Sectorul 6, scoase în luna mai la licitație publică de Administrația Comercială

Din Oras27 de spații comerciale din Sectorul 6, scoase în luna mai la licitație publică de Administrația Comercială

Administrația Comercială S6 organizează o licitație publică pentru închirierea a 27 de spații comerciale din cinci locații din Sectorul 6, care va avea loc pe 14 mai 2024. Spațiile disponibile sunt situate în Piețele Valea Ialomiței, Gorjului și Crângași, Pasajul Pietonal 9 Mai și Complexul Comercial Drumul Taberei 34.

Licitația va avea loc la sediul din Șoseaua Virtuții 128, etaj 1, începând cu ora 09:00.

Contractele pentru aceste spații vor avea o durată de 5 ani.  Mai multe detalii despre spațiile ce se pot închiria găsiți AICI.

Pentru a participa la licitație, persoanele interesate trebuie să achiziționeze un caiet de sarcini contra cost în valoare de 200 de lei. Plata poate fi efectuată în contul deschis la Trezoreria S6 sau la casieria Administrației Comerciale Sector 6. Cererea pentru achiziționarea caietului de sarcini trebuie depusă la Administrația Comercială Sector 6 cu cel mult 5 zile înainte de data limită pentru depunerea ofertelor.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 13 mai 2024, ora 16:00, iar pentru solicitarea de informații suplimentare este 7 mai 2024, ora 16:00.

Fiecare ofertă trebuie depusă într-un singur exemplar, conform instrucțiunilor din caietul de sarcini, în două plicuri sigilate, unul exterior și unul interior.

Vezi si alte articole...