sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

33 de spații comerciale vor fi scoase la licitație publică în luna aprilie, în Sectorul 6

Din Oras33 de spații comerciale vor fi scoase la licitație publică în luna aprilie, în Sectorul 6

Administrația Comercială Sector 6 a anunțat că va organiza o licitație publică pentru 33 de spații comerciale în luna aprilie. Licitația va avea loc pe 3 aprilie 2024, începând cu ora 09:00, iar locul desfășurării este la adresa specificată de Administrația Comercială S6.

Aceste spații comerciale disponibile sunt situate în Piața Valea Ialomiței, Piața Gorjului, Piața Crângași, Complexul Comercial Drumul Taberei și Pasajul Pietonal 9 Mai. Pentru fiecare dintre aceste locații, au fost furnizate detalii privind suprafața și prețul minim de pornire pentru chiria lunară.

Contractele vor fi încheiate pe o perioadă de 5 ani. Pentru informații detaliate referitoare la documentele necesare pentru participarea la licitație, persoanele interesate trebuie să achiziționeze caietul de sarcini de la Administrația Comercială S6. Mai multe detalii pot fi consultate accesând acest link.

„Informații privind documentația de atribuire se găsesc în caietul de sarcini. El se poate obține prin cerere scrisă depusă la sediul Administrației Comerciale Sector 6, cu cel mult 5 zile înainte de data de depunere a ofertelor. Un exemplar costă 200 de lei, achitați în contul deschis la Trezoreria Sectorului 6 RO70TREZ70621G335000XXXX sau la casieria noastră”.

Data limită pentru solicitarea informațiilor suplimentare este 26 martie 2024, ora 16:00. Pentru depunerea ofertelor, Administrația Comercială S6 a stabilit ca termen limită data de 2 aprilie 2024, ora 16:00.

Toate ofertele trebuie să fie prezentate într-un singur exemplar, conform cerințelor specificate în caietul de sarcini. Ele trebuie să fie plasate în două plicuri sigilate, unul exterior și unul interior.

Licitația va avea loc la sediul Administrației Comerciale, situat pe Șoseaua Virtuții nr. 148, etaj 1, în Sectorul 6 al municipiului București.

Vezi si alte articole...