joi, iulie 18, 2024

A crescut bilanțul dezastrului de la Crevedia, 3 morți, 57 de răniți

Din OrasA crescut bilanțul dezastrului de la Crevedia, 3 morți, 57 de răniți


Un alt pacient dintre cei numeroși răniți în urma exploziilor devastatoare de la stația ilegală de GPL din Crevedia a pierdut lupta pentru viață. Persoana respectivă era internată la Spitalul Floreasca din București și suferea de arsuri care acopereau aproape 90% din suprafața corpului.

Ministerul Sănătății a făcut cunoscută această tragică veste printr-un comunicat oficial, conform Hotnews.

În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală.În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație. Adresăm compasiunea noastră familiei.


Astfel, bilanțul deceselor în urma exploziilor devastatoare de la Crevedia a ajuns la trei.

Conform celui mai recent bilanț oficial, făcut public miercuri, patru dintre persoanele rănite în dubla explozie produsă sâmbătă seară la stația ilegală de GPL de la 30 de kilometri de București rămân în stare critică.

Din cei patru răniți în stare gravă, trei sunt internați în spitale din București, în timp ce unul a fost transferat în Italia, la Milano.

Pe de altă parte, alți 22 de răniți se află în stare medie sau ușoară și sunt spitalizați în diverse unități medicale din țară. Totodată, conform ultimului bilanț disponibil, numărul pacienților externați după ce au fost răniți în incendiu a ajuns la 19.

Vezi si alte articole...