miercuri, februarie 21, 2024

A început montarea de bănci prin Sectorul 3 al Capitalei

Din OrasA început montarea de bănci prin Sectorul 3 al Capitalei

Primarul Robert Negoiță a informat că în Sectorul 3 au început să fie amplasate bănci. Săptămâna trecută, acestea erau realizate în atelier, iar acum sunt gata pentru a fi amplasate în tot sectorul. Băncile au fost deja montate la adresele la care s-au primit solicitări, precum și la locurile de joacă și la bazele sportive. În continuare, asociațiile de proprietari pot solicita amplasarea de bănci în zona scărilor de bloc. Primarul a publicat aceste informații pe pagina sa de Facebook.

„Am început, din această săptămână, să montăm bănci la adresele la care ne-au fost solicitate sau acolo unde am reparat și reorganizat zonele pietonale, în mini parcuri, la locurile de joacă și la bazele sportive”.

Asociațiile de Proprietari din Sectorul 3 care doresc să solicite amplasarea de bănci în zona scărilor de bloc, pot face acest lucru printr-o cerere online depusă prin aplicația PS3 sau prin secțiunea „SEMNALEAZĂ O PROBLEMĂ” de pe site-ul www.primarie3.ro.

Primarul Sectorului 3 a anunțat cu câteva zile în urmă că s-a lucrat la pregătirea băncilor, care urmează să fie amplasate în sector începând de luni, 28 martie 2023.

„Zilele acestea, colegii mei lucrează în atelier pentru pregătirea băncilor pe care le vom monta, începând de luni”, a spus Robert Negoiță.

Robert Negoiță a menționat că există o listă centralizată cu mai multe adrese la care vor fi amplasate băncile:

Avem centralizate mai multe adrese la care vom ajunge:
·        unele sunt solicitări sau sesizări venite de la voi (da, am centralizat și ceea ce mi-ați semnalat aici pe această temă),
·       altele sunt zone unde am avut diferite lucrări pe care le-am finalizat și unde remontăm mobilierul stradal scos pe perioada acestor intervenții.”
 

Postarea primarului Robert Negoiță privind băncile ce urmează să fie amplasate în Sectorul 3 a generat mai multe reacții din partea locuitorilor din zonă.

Unii dintre aceștia au exprimat îngrijorarea că aceste bănci ar putea deveni adăposturi pentru oamenii străzii.

Garsoniere gratuite pentru aurolaci și bețivi… Felicitări!!!” a spus A.

Unii dintre cei care au reacționat la postarea primarului Robert Negoiță referitoare la băncile care urmează să fie amplasate prin sector au susținut că materialul din care sunt confecționate băncile pare a fi ieftin și că acestea nu vor rezista mult timp.

Unde putem vedea ce preț au aceste bănci? Par ieftine și prost făcute, a zis D. A. H.

Vezi si alte articole...