duminică, februarie 25, 2024

A început montarea panourilor fotovoltaice pe blocurile reabilitate prin PNRR în Sectorul 4 al Capitalei

Din OrasA început montarea panourilor fotovoltaice pe blocurile reabilitate prin PNRR în Sectorul 4 al Capitalei

Primăria Sectorului 4 a început montarea panourilor fotovoltaice pe blocurile reabilitate prin PNRR. Această tehnologie ar putea acoperi în totalitate facturile la electricitate pentru spațiile comune.

Într-o postare pe Facebook, Primăria Sectorului 4 a anunțat că montează panouri fotovoltaice pe blocurile reabilitate prin PNRR. Grație acestei tehnologii, facturile pentru spațiile comune, cum ar fi liftul sau casa scării, ar putea fi acoperite în totalitate, susțin reprezentanții Primăriei.

„Sectorul 4 va exploata la maximum această sursă de energie verde și absolut gratuită”, mai precizează PS4.

Blocurile pe care vor fi montate panouri fotovoltaice sunt:

Sursa foto – Sectorul 4 News

Acum două luni, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că se montează panouri fotovoltaice pe blocurile deja reabilitate termic. El a spus că energia s-a scumpit și că este important să se monteze panouri solare pe cât mai multe blocuri, pentru a reduce costurile.

Edilul a îndemnat cetățenii din Sectorul 3 care au blocuri reabilitate termic să depună o cerere de solicitare la Primărie pentru a beneficia de această măsură.

„Dacă locuiți în Sectorul 3 și stați într-un bloc reabilitat termic și vreți să aveți așa ceva făcut de Primăria Sectorului 3, nu ezitați să veniți să faceți o solicitare către PS3, cu o hotărâre de la Asociațiile de Proprietari”.

Primarul nu a promis că vor fi montate panouri pe toate blocurile solicitate, dar, a precizat că vor fi puse în limita bugetului.

Vezi si alte articole...