sâmbătă, decembrie 2, 2023

A început refacerea marcajelor rutiere din zona adiacentă pasajului „Europa Unită” din Sectorul 4

Din OrasA început refacerea marcajelor rutiere din zona adiacentă pasajului „Europa Unită” din Sectorul 4

Primarul Sectorului 4 a transmis că au început lucrările de refacere a marcajelor rutiere în zona adiacentă pasajului „Europa Unită”. Aceste lucrări vor continua în serile următoare, iar traficul va fi temporar restricționat în această zonă. Daniel Băluță, primarul sectorului, a menționat că echipa de Mobilitate Urbană a început refacerea marcajelor în această zonă încă de seara trecută. În consecință, șoferii care traversează zona sunt rugați să fie prudenți și să respecte restricțiile temporare instituite.

„Am început să refacem marcajele rutiere din zona adiacentă pasajului suprateran „Europa Unită”.

Colegii noștri de la Mobilitate Urbană vor fi în teren și în nopțile ce urmează, așa că dacă-i întâlniți în drumurile dumneavoastră, vă rog să circulați cu atenție și să respectați restricțiile temporare instituite în arealul în care aceștia lucrează”.

Lucrările pentru noul pod din Sectorul 4 au fost finalizate, iar acum administrația publică se concentrează asupra efectuării testelor necesare pentru recepție. Daniel Băluță a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că speră ca Pasajul „Europa Unită” (sau Metalurgiei) să poată fi deschis circulației până la sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie.

„Momentul estimat al deschiderii pasajului este undeva la sfârșitul acestei luni. Speram ca până la data de 1 decembrie 2023 acest pasaj să poată să fie funcțional”.

Pasajul a fost construit cu scopul de a reduce congestia într-una dintre cele mai aglomerate zone din oraș, și anume intersecția dintre Bulevardul Metalurgiei și Strada Turnu Măgurele. Cu toate acestea, deși deschiderea podului pentru circulație ar putea avea loc în curând, lucrările ar fi trebuit să fie finalizate cu câteva luni mai devreme. Când șantierul a fost inițiat în februarie 2022, termenul estimat pentru finalizare a fost de 18 luni, indicând luna august 2023 ca dată de finalizare planificată.

Vezi si alte articole...