marți, iunie 18, 2024

A început repararea trotuarelor din Capitală

Din OrasA început repararea trotuarelor din Capitală

Viceprimarul orașului anunță că se vor repara mai multe trotuare din București, în special cele care necesită reparații urgente. În prezent, se lucrează la trotuarul de pe Bd. Gheorghe Magheru, iar în perioada următoare vor fi refăcute și alte trotuare din centrul orașului. De asemenea, săptămâna viitoare, PS1 va reface și zonele verzi din zona Magheru, conform declarațiilor lui Bujduveanu. Până când contractul de lucrări pentru anul 2023 va fi atribuit, viceprimarul Stelian Bujduveanu a solicitat Administrației Străzilor București să repare trotuarele din oraș cu propriile lor echipe, mai ales cele care necesită intervenții de urgență.

În prezent, lucrările sunt în desfășurare pe Bd. Gheorghe Magheru. Acestea includ următoarele activități:

  • Înlocuirea pietrei cubice a trotuarelor;
  • Înlocuirea stâlpilor antiparcare și a bolarzilor care au fost deteriorați de mașinile care au fost parcate neregulamentar de-a lungul timpului;
  • Curățarea mobilierului urban. De asemenea, în săptămâna următoare, Primăria Sectorului 1 intenționează să refacă spațiile verzi din zona Magheru.

De asemenea, săptămâna viitoare administrația locală a Sectorului 1 urmează să refacă spațiile verzi din această zonă, anunță Stelian Bujduveanu într-o postare pe pagina de Facebook.

În continuare, Poliția Locală a Capitalei va monitoriza și va sancționa șoferii care parchează neregulamentar, iar ca măsură suplimentară, toate spațiile verzi de pe Bulevardul Gheorghe Magheru vor fi delimitate cu stâlpi sau bolarzi. Viceprimarul a anunțat că în perioada următoare vor fi refăcute trotuarele de pe Strada Mihai Eminescu, Strada Polonă, Bulevardul Dacia și Calea Dorobanți din centrul Bucureștiului.

În prezent, se evaluează ofertele licitației pentru lucrările de reparații ale căilor de rulare și a șoselelor. După finalizarea licitației, lucrările vor fi reluate în toate cele 6 sectoare ale Bucureștiului, conform declarațiilor lui Stelian Bujduveanu în postarea publicată pe pagina sa de Facebook.

Vezi si alte articole...