marți, iulie 16, 2024

Accident aproape de o trecere de pietoni de pe Calea Ferentari din Sectorul 5

Din OrasAccident aproape de o trecere de pietoni de pe Calea Ferentari din Sectorul 5

Un accident recent a avut loc pe Calea Ferentari în Sectorul 5 al Capitalei, implicând un pieton. La locul incidentului au sosit rapid un echipaj de poliție și o ambulanță pentru a acorda asistență persoanei rănite. Traficul în zonă a fost afectat într-o oarecare măsură.

Un reprezentant al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a raportat că incidentul a avut loc în jurul orei 10:15 și a implicat un pieton în apropierea unei treceri de pietoni. Informațiile exacte despre circumstanțele impactului nu au fost încă clarificate și urmează să fie stabilite în urma anchetei desfășurate de poliție.

Martorii au menționat că zona nu era foarte aglomerată în momentul producerii accidentului. Cu toate acestea, se semnalează că mașinile circulă pe linia de tramvai în acea zonă.

„Am trecut acum. Se circulă pe linia de tramvai. Nu era aglomerat”.

Șoferii sunt îndemnați să evite pe cât posibil zona pentru a preveni apariția blocajelor de trafic.

În această dimineață s-au înregistrat două accidente cu pietoni în București. Primul incident a avut loc în jurul orei 09:00 în Sectorul 1 al Capitalei, mai exact pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, unde un pieton a fost lovit în timp ce traversa strada la o trecere de pietoni.

Un martor a relatat că persoana implicată în accident a decedat:

„Accident la trecerea de pietoni de lângă blocul Atlantic City în jurul orei 08:40. Femeia, din păcate a decedat…”

Cu toate acestea, autoritățile nu au confirmat încă informația.

Din cauza accidentului înregistrat în Sectorul 1, circulația liniei de autobuz 205 a fost afectată pentru aproximativ o oră, STB fiind nevoită să devieze traseul vehiculului.

Vezi si alte articole...