sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Accident cu un vehicul militar, pe Centura Capitalei. O persoană a ajuns la spital

Din OrasAccident cu un vehicul militar, pe Centura Capitalei. O persoană a ajuns la spital

Un vehicul militar a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier produs pe Centura Capitalei, la intersecţie cu A2. În urma accidentului, o persoană a fost rănită, fiind transportată la un spital din Bucureşti, informează News.ro.

Accidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 15:27 pe DNCB, Splaiul Unirii, la intersecţie cu autostrada A2. În urma unui carambol în care au fost implicate mai multe maşini, un autovehicul a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autospecială militară, arată primele date.

„Poliţiştii au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme, care se deplasau pe acelaşi sens de mers, împrejurare în care unul dintre acestea a intrat în coliziune cu o autospecială militară, care se deplasa din sens opus”, informează Poliţia judeţeană Ilfov.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită, fiind transportată de un echipaj medical la un spital din Bucureşti. Cei cinci şoferi implicaţi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Vezi si alte articole...