miercuri, octombrie 4, 2023

Accident cu un vehicul militar, pe Centura Capitalei. O persoană a ajuns la spital

Din OrasAccident cu un vehicul militar, pe Centura Capitalei. O persoană a ajuns la spital

Un vehicul militar a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier produs pe Centura Capitalei, la intersecţie cu A2. În urma accidentului, o persoană a fost rănită, fiind transportată la un spital din Bucureşti, informează News.ro.

Accidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 15:27 pe DNCB, Splaiul Unirii, la intersecţie cu autostrada A2. În urma unui carambol în care au fost implicate mai multe maşini, un autovehicul a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autospecială militară, arată primele date.

„Poliţiştii au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme, care se deplasau pe acelaşi sens de mers, împrejurare în care unul dintre acestea a intrat în coliziune cu o autospecială militară, care se deplasa din sens opus”, informează Poliţia judeţeană Ilfov.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită, fiind transportată de un echipaj medical la un spital din Bucureşti. Cei cinci şoferi implicaţi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Vezi si alte articole...