luni, iulie 15, 2024

Accident grav, noaptea trecută, la intrarea în Pasajul Muncii din București

Din OrasAccident grav, noaptea trecută, la intrarea în Pasajul Muncii din București


În timpul nopții trecute, s-a produs un accident grav la intrarea în Pasajul Muncii din București. Din cauza carosabilului umed și a vitezei ridicate, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit zidul de beton. În autoturism se aflau patru bărbați, toți transportați la spital în urma accidentului.

Șoseaua era udă datorită sistemului de aspersoare montate pentru irigarea gazonului.

În momentul în care a intrat în Pasajul Muncii, șoferul nu a mai putut controla vehiculul și a derapat direct pe zona verde care separă cele două sensuri de mers ale pasajului. Conform observatornews.ro, impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost proiectată la câțiva metri depărtare și a lovit frontal peretele pasajului.

Un martor ocular a relatat că toți cei patru bărbați aflați în mașină erau plini de sânge, iar mașina era grav avariată.

Atât șoferul, cât și ceilalți trei pasageri au reușit să iasă singuri din mașină. Aceștia prezentau răni grave și au fost transportați de urgență la spital de către cadrele medicale.

Unul dintre ei este fratele meu și celălalt, şoferul este colegul meu de muncă. Fratele meu este ok. Șoferul e și el ok, doar că are răni, dar e conștient, a transmis fratele unei victime pentru observatornews.ro.


Conform surselor, șoferul a fost transportat la Spitalul Floreasca, în timp ce doi dintre pasageri au fost direcționați către Spitalul Sfântul Ioan, iar un altul a fost dus la Spitalul Pantelimon.

Un alt martor al incidentului a sugerat că accidentul ar fi survenit cel mai probabil din cauza vitezei ridicate la care se afla mașina în momentul pierderii controlului.

Autoritățile au efectuat un test cu aparatul etilotest asupra șoferului, iar rezultatul a indicat absența consumului de alcool. Poliția continuă investigațiile pentru a elucida circumstanțele exacte în care a avut loc acest accident.

Vezi si alte articole...