sâmbătă, decembrie 2, 2023

Accident în zona Piața Progresul în această după-amiază

Din OrasAccident în zona Piața Progresul în această după-amiază

Un accident între o mașină și o motocicletă a avut loc în această după-amiază în București, în zona Piața Progresul. Această coliziune a avut loc la scurt timp înainte de ora 12:00. Potrivit unui membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov„, incidentul a implicat o mașină și o motocicletă. La locul accidentului s-au deplasat echipaje de poliție și un echipaj SMURD, pregătindu-se să acorde asistență medicală dacă este necesară. De asemenea, martorul a anunțat că traficul în zonă începe să se aglomereze.

„Piața progresului. Accident auto-moto. SMURD prezent, se circulă greu”.

Șoferii din București sunt sfătuiți să încerce să evite zona pentru a preveni formarea ambuteiajelor. Ca urmare a acestui incident, a fost afectată și circulația mijloacelor de transport public în comun. Mai exact, liniile 7, 12 și 19 au fost blocate pe Șoseaua Giurgiului, în stația Piața Progresul.

Conform informațiilor postate pe contul de Twitter al STB SA Clienți, liniile au fost afectate pentru o perioadă de 18 minute. Iată anunțul:

„Șoferii din București sunt sfătuiți să încerce să evite zona pentru a preveni formarea ambuteiajelor. Ca urmare a acestui incident, a fost afectată și circulația mijloacelor de transport public în comun. Mai exact, liniile 7, 12 și 19 au fost blocate pe Șoseaua Giurgiului, în stația Piața Progresul.

Conform informațiilor postate pe contul de Twitter al STB SA Clienți, liniile au fost afectate pentru o perioadă de 18 minute. Iată anunțul:

„Liniile 7, 12 și 19 au fost blocate 18 minute (11:37-11:55) pe Șos. Giurgiului, în stația Piața Progresul, pe sensul spre Strada Sura Mare. Cauza: eveniment de circulație produs de terți”.

 

Vezi si alte articole...