vineri, decembrie 1, 2023

Accident într-o benzinărie de pe A1, în judeţul Timiş – Un camion a lovit un panou publicitar şi a luat foc – FOTO / VIDEO

EconomieAccident într-o benzinărie de pe A1, în judeţul Timiş - Un camion a lovit un panou publicitar şi a luat foc - FOTO / VIDEO

”Am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unui accident rutier pe A1 km 428, în incinta unei benzinării, în zona localităţii Margina. Un autotren a lovit totemul benzinăriei”, a transmis, luni, ISU Timiş.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, atât autotrenul, cât şi panoul publicitar au luat foc.

”Din primele informaţii, autotrenul transporta rulote. În autotren se afla doar conducătorul, care s-a autoevacuat şi a fost preluat de ambulanţa SAJ în stare conştienţă”, a mai transmis sursa citată.

Începând cu ora 16.41 s-a dispus activarea Grupei Operative la nivelul Inspectoratului.

”Au fost forţe şi mijloace din cadrul a 5 subunităţi de intervenţie: 2 ofiţeri şi 32 subofiţeri, cu 2 autospeciale de serviciu, şase autospeciale de stingere, o autocisternă de 30.000 l, o autospecială de descarcerare mică, o autospecială de primă intervenţie şi comandă. În acest moment incendiul este lichidat. Se acţionează pentru înlăturarea tuturor efectelor negative”, a mai transmis ISU Timiş.
Potrivit pompierilor, în benzinărie nu sunt raportate probleme.

 

Vezi si alte articole...