sâmbătă, iulie 20, 2024

Accident între un troleibuz STB și un Volkswagen up!, pe Calea Griviței din București

Din OrasAccident între un troleibuz STB și un Volkswagen up!, pe Calea Griviței din București

P Calea Griviței s-a produs un accident între un troleibuz STB și un Volkswagen up!. Evenimentul a generat perturbări în trafic și a afectat circulația liniei 97. Un membru al grupului „Info Trafic București și Ilfov” de pe Facebook a informat șoferii despre coliziunea dintre un troleibuz STB și un Volkswagen up! pe Calea Griviței, în zona dintre Gara de Nord și Nicolae Titulescu, pe sensul de circulație către Titulescu.

Mașina Volkswagen up! a suferit daune semnificative în urma impactului. Traficul în zonă a fost afectat, iar linia de autobuz 97 a fost, de asemenea, afectată. Până în momentul publicării știrii, Societatea de Transport București nu a furnizat informații oficiale despre accident.

Aceasta este doar una dintre numeroasele situații de risc întâlnite în trafic. În 2021, conform unui raport al Poliției Române, 1.779 de persoane au murit și peste 6.000 au fost rănite grav în accidente rutiere grave în România. Printre principalele cauze ale acestor accidente s-au numărat viteza neadaptată la condițiile de drum, traversarea neregulamentară a pietonilor, neacordarea priorității pietonilor, abaterile bicicliștilor, neacordarea priorității vehiculelor, depășirea neregulamentară, nerespectarea distanței între vehicule, conducerea sub influența alcoolului și altele.

Vezi si alte articole...