miercuri, iunie 19, 2024

Accident, luni dimineață, la intrarea în Pasajul Unirii din centrul Capitalei

Din OrasAccident, luni dimineață, la intrarea în Pasajul Unirii din centrul Capitalei

Luni dimineață, la intrarea în Pasajul Unirii din centrul Capitalei, a avut loc un accident. În jurul orei 08:30, un motociclist care circula pe sensul de mers spre Universitate a fost implicat într-un incident la doar câțiva zeci de metri de intrarea în pasaj. Incidentul a fost raportat pe grupul de Facebook „Infotrafic București și Ilfov”.

Motociclistul se deplasa dinspre parcul Tineretului spre Universitate când a avut loc accidentul. Din imaginea postată pe grupul de Facebook, motocicleta nu pare grav avariată, ceea ce sugerează un incident minor. Cu toate acestea, martorii spun că motociclistul a fost luat pe targă de echipajul medical venit la fața locului.

Pe 27 martie, a avut loc un alt accident cu motocicletă chiar în Pasajul Unirii. Patru motocicliști circulau cu viteză prin pasaj când unul dintre ei a schimbat banda pentru a depăși un autobuz, dar a pierdut controlul și s-a lovit de zidul pasajului. Motociclistul, un începător, avea în spate o pasageră de 22 de ani, iar amândoi au fost aruncați din șa. În urma accidentului, ambii au ajuns la spital în stare critică.

Vezi si alte articole...