joi, mai 23, 2024

Accident rutier în București. O ambulanță cu pacient, răsturnată după o coliziune cu o mașină

Din OrasAccident rutier în București. O ambulanță cu pacient, răsturnată după o coliziune cu o mașină

Două persoane au fost rănite ușor după un accident care a avut loc luni dimineață, 6 martie, în sectorul 5 din București, la intersecția dintre șoseaua Viilor, Spătarul Preda și Fabrica de Chibrituri, au declarat surse din Poliție și medicale pentru Libertatea.

UPDATE ora 8.50: Brigada Rutieră a anunțat că a fost sesizată prin apel 112, în jurul orei 7.30, cu privire la accidentul rutier în urma căruia „ambulanța s-a răsturnat pe partea dreaptă”.

„Din primele date, conducătorul unei ambulanțe private, care se deplasa pe șoseaua Viilor, dinspre strada Năsăud către strada Constantin Istrati, la intersecția cu strada Spătarul Preda, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul aflat în mișcare”, a informat Poliția Rutieră.

După impact, au fost transportate la spital două persoane, o pacientă în vârstă de 70 de ani și asistenta, de 48 de ani, se mai arată în comunicat.

„La acest moment traficul rutier în zonă se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere”, a mai informat Poliția, care a precizat că ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.


Știrea inițială: Potrivit primelor informații obținute de Libertatea, o ambulanță privată Med în care era un pacient, cu semnalele acustice și luminoase pornite, a intrat în coliziune cu un autovehicul, în jurul orei 7.30, iar în urma impactului au rezultat două persoane rănite ușor.

Accident rutier în București. O ambulanță cu pacient, răsturnată după o coliziune cu o mașină
Locul unde a avut loc accidentul, aproape de Primăria Sectorului 5. Foto: Google Maps

Pacientul din ambulanță, rănit în urma accidentului, a fost preluat de altă ambulanță și transportat la Spitalul Universitar din București.

La fața locului au venit polițiștii de la Brigada Rutieră, ambulanța SMURD și pompierii. Cele două victime nu sunt în stare gravă, au precizat surse medicale pentru Libertatea.

Ambii șoferi au fost testați cu alcooltestul, iar rezultatul a fost 0.

Accident rutier în București. O ambulanță cu pacient, răsturnată după o coliziune cu o mașină
Foto: Geo Bab / Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Aceasta este a doua ambulanță răsturnată în București în mai puțin de 15 de ore, după ce un incident similar a avut loc duminică seară, 5 martie, în care o ambulanță SMURD s-a răsturnat pe Bulevardul Ion Mihalache.

Vezi si alte articole...