marți, iunie 18, 2024

Accident rutier, luni, 5 iunie, pe Autostrada A2, în zona localității Brănești

Din OrasAccident rutier, luni, 5 iunie, pe Autostrada A2, în zona localității Brănești

Luni, 5 iunie, a avut loc un accident rutier pe Autostrada A2, în zona localității Brănești, în care au fost implicate 4 mașini. În urma impactului, au rezultat două victime, care au fost transportate la două spitale de urgență din București. Accidentul s-a produs în jurul orei 15:28, pe Autostrada Soarelui A2, la kilometrul 22, în județul Ilfov, în localitatea Brănești, conform informațiilor furnizate de infotraficromania.ro.

La fața locului au ajuns echipe medicale, iar cele două victime au fost duse la spitalele de urgență din București pentru a primi îngrijiri medicale necesare.

La momentul redactării acestei știri, la ora 18:29, circulația rutieră a fost reluată conform Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

Polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi efectuează investigații pentru a stabili circumstanțele accidentului și a lua măsurile legale necesare. Conform unui membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”, două dintre mașinile implicate în acest accident au fost o Tesla și un BMW.

Astăzi, românii se întorc din mini-vacanța de 1 iunie și Rusalii, iar pentru a reduce riscul de implicare în accidente, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere le recomandă șoferilor să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau de direcție și să efectueze orice manevră doar după o asigurare corespunzătoare.

Vezi si alte articole...