joi, mai 23, 2024

Adda s-a mutat în noua casă: „Am lucrat cot la cot cu muncitorii”. Primele imagini din locuința artistei

Din OrasAdda s-a mutat în noua casă: „Am lucrat cot la cot cu muncitorii”. Primele imagini din locuința artistei

Adda și-a îndeplinit visul și s-a mutat cu familia sa într-o casă nouă. Primele imagini din locuința pe care artista și soțul ei, Cătălin Rizea, au achiziționat-o recent.

Pentru Adda nu a fost deloc un an ușor din cauza bolii de care suferă, însă a reușit să se pună pe picioare și să aibă o mare realizare. Cântăreața și soțul ei au reușit să își achiziționeze casa mult visată, iar acum se bucură din plin de noua locuință.

Cătălin Rizea și soția sa s-au mutat înainte de sărbătorile de iarnă și au muncit cot la cot alături de muncitori pentru a termina totul la timp. Deși nu au fost puse toate lucrurile la punct, cei doi se bucură că au reușit să se mute în noua casă.

„E o schimbare destul de mare, dar ușor – ușor ne simțim ca acasă. M-am implicat și eu, și Cătă, am lucrat cot la cot cu muncitorii, a ieșit fix așa cum ne-am dorit. E spațiu mult, și pentru căței… Mai sunt chestii de făcut, evident, dar le facem pe parcurs. Oricum, de foarte multe lucruri îți dai seama de abia după ce te muți. Dacă faci totul de dinainte riști să încarci totul foarte tare și să nu îți mai placă. Suntem 100% mulțumiți de tot ce am făcut până acum și a ieșit exact așa cum ne-am dorit”, a declarat Adda pentru Spynews.ro.

Adda încă încearcă să se acomodeze în casa cea nouă. Seara trecută, Cătălin Rizea a pregătit pizza pentru soția sa și fiul lor.

Pe rețelele de socializare, Adda și partenerul ei, Cătălin Rizea, au postat mai multe imagini din interiorul locuinței lor. Cei doi sunt mândri de realizarea lor, pentru munca a fost foarte grea.

Adda a apelat la un parapsiholog

Adda a apelat la un parapsiholog crezând că este bântuită de spirite. Vedeta povestea că auzea zgomote în fosta locuință noapte, zgomote pe care le auzea de ani întregi.

„Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații.

Alexuțu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul”, a povestit Adda la Antena Stars, potrivit Fanatik. Atunci, după ce a mers la un parapsiholog, pentru a afla mai multe lucruri, Adda a aflat că este o persoană specială, care poate simți diverse energii.

„Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități. Am aflat că sunt bântuită de spirite”, a mai povestit artista.

Vezi si alte articole...