marți, iunie 6, 2023

Adina Postelnicu, de acord cu poligamia! „Are voie cu patru neveste!”

MedicalAdina Postelnicu, de acord cu poligamia! „Are voie cu patru neveste!”

Adina Postelnicu, cunoscută cântăreață, a făcut o mărturisire uluitoare: este de acord ca partenerul ei să se căsătorească cu mai multe femei. După o despărțire dificilă, artista a găsit fericirea alături de Glance, un bărbat de religie musulmană și cu 10 ani mai tânăr decât ea, dar acest lucru nu a afectat negativ relația lor.

„El are voie cu patru neveste că e musulman! Eu sunt de acord, că tot am nevoie de o menajeră, mai am nevoie și de un babysitter. Următoarele trei neveste pe care poate să și le ia mă vor scuti să plătesc alți bani pentru doamnele care vin să mă ajute la curățenie, la una alta. Nu uitați că prima nevastă, la arabi, e prima! Le comandă pe celelalte, dacă nu știați! Deci, clar nu sunt împotrivă.

Adina Postelnicu, ok cu obiceiurile lui Glance?

Adina Postelnicu este de acord ca partenerul ei să aibă mai multe soții, iar în ciuda faptului că cei doi nu sunt căsătoriți oficial, au format o frumoasă familie și au o fiică împreună.

Din contră, chiar îmi doresc să am ajutoare”, a spus Adina

Adina a trecut printr-o intervenție chirurgicală, în urmă cu câteva luni
Cu câteva luni în urmă, Adina a trecut printr-o intervenție chirurgicală de reducere a sânilor, o procedură pe care a dorit-o încă de la vârsta de 18 ani.

„Dacă vrea una cu s.nii mari, poate să-și aducă, că el are voie cu patru neveste că e musulman! Nu sunt deloc împotrivă să le ia pe cele cu s.nii foarte mari”, a mai spus aceasta.

Când a fost întrebată despre diferența de 10 ani dintre ea și partenerul ei, Adina a declarat că nu simte și nu este deranjată de această diferență de vârstă în relația lor. Cu o atitudine deschisă și modernă, Adina Postelnicu nu ar refuza cererile soțului ei. Având în vedere că el este de religie musulmană, artista ar fi de acord să accepte și alte femei în viața lui, dacă acesta ar dori acest lucru.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro