sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Adolescentul care l-a înjunghiat pe elevul de clasa a 10-a în fața Liceului Iuliu Maniu din București, reținut de polițiști

Din OrasAdolescentul care l-a înjunghiat pe elevul de clasa a 10-a în fața Liceului Iuliu Maniu din București, reținut de polițiști

Polițiștii au reținut adolescentul care l-a înjunghiat pe elevul de clasa a 10-a în fața Liceului Iuliu Maniu din București.

Tânărul este cercetat pentru infracțiuni precum lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, când un elev de clasa a 10-a a fost atacat cu un cuțit de către un adolescent de aceeași vârstă, în fața Liceului Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei. Directoarea liceului a alertat autoritățile în legătură cu incidentul.

Echipele de poliție și cadrele medicale au intervenit imediat la unitatea de învățământ. Victima a fost transportată la spital, unde medicii au constatat că prezenta răni artificiale la nivelul antebrațului.

Conform informațiilor furnizate de A3 CNN, incidentul ar fi izbucnit ca urmare a unui conflict mai vechi între cei doi elevi.

Atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, agresorul părăsise deja locul faptei. Totuși, acesta a fost ulterior prins de jandarmii Capitalei într-o stație de metrou. Asupra sa s-a găsit și o macetă, presupusul obiect cu care a comis agresiunea împotriva elevului de clasa a 10-a. Polițiștii l-au reținut pe agresor pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat magistraților cu propunere legală.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, se precizează într-un comunicat al Poliției, citat de A3 CNN.

 

Vezi si alte articole...