luni, iulie 22, 2024

Adrian Enache o menajează pe fata lui, care va naște în curând: „Medicii nu i-au mai dat voie să cânte cu mine!”. Când revine Diana pe scenă

MedicalAdrian Enache o menajează pe fata lui, care va naște în curând: „Medicii nu i-au mai dat voie să cânte cu mine!”. Când revine Diana pe scenă

Adrian Enache este un tată grijuliu și un viitor bunic și mai protector! Fiica lui, Diana, va deveni mamă în curând și în timpul sarcinii a stat cuminte, acasă, pentru că medicii i-au interzis să mai urce pe scenă. Diana cânta alături de tatăl ei, însă Adrian Enache a respectat decizia medicilor și nu-și dorește decât ca fiica lui și viitoarea nepoată să fie în deplină siguranță.

La 26 de ani, Diana Enache va aduce pe lume o fetiță, anunț pe care l-a făcut prin intermediul podcastului moderat de tatăl ei. Recent, Adrian Enache a dezvăluit numele ales de viitorii părinți pentru fiica lor, pe care l-a descris ca fiind „frumos și sfânt”.

Enache

Fiica lui Adrian Enache naște în curând și va reveni apoi pe scenă

Viitoarea noră a afaceristului Sorin Ovidiu Vântu a intrat în concediu pre-natal încă din primele luni de sarcină. Diana Enache a renunțat atât la emisiunea sa de la radio, cât si la cea de la Prima TV, precum și la concerte, însă e nerăbdătoare să revină pe scenă la scurt timp după ce va deveni mamă.

„Diana va reveni pe scenă în luna noiembrie, evident, dacă totul va fi în regulă cu ea și cu fetița, după ce va naște. Pe data de 14, ea va cânta alături de Adrian Enache, tatăl său, la spectacolul pe care acesta îl va susține la Sala Palatului.

Diana a luat deja tot ce-i trebuie pentru fetiță, inclusiv cărucior și pătuț. Pentru că a avut mici probleme la început, din cauza sarcinii, dar și pentru a evita eventuale surprize neplăcute, a preferat să-și ia concediu prenatal și să stea acasă, decât să fie numai pe drumuri’, a declarat o persoană apropiată artistei pentru cancan.ro.

Adrian Enache a avut o vară plină de spectacole, atât pe litoral, cât și în țară, și chiar dacă alături de fiica lui ar fi câștigat și mai mulți bani, a fost perfect de acord cu decizia medicilor.

„Diana nu mai cântă cu mine de ceva timp. Medicii nu i-au mai dat voie să facă asta. Stă liniștită acasă’, a declarat Adrian Enache pentru aceeași sursă.

Diana Enache și Ionuț Vîntu au ales numele fetiței lor

Diana Enache și Ionuț Vîntu au ales ca fiica lor nenăscută să poarte numele Maria. Adrian Enache s-a arătat încântat de alegerea făcută de viitorii părinți, având în vedere încărcătura spirituală a acestui nume.

„Cred că Maria pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur’, a declarat Adrian Enache, la Antena Stars.

În timp ce viitoarea mamă a refuzat să confirme, inițial, sarcina, milionarul Sorin Ovidiu Vîntu i-a dat de gol pe viitorii părinți, susținând public că va avea o nepoțică.

„Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important.

Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor’, a spus fiica lui Adrian Enache despre relația cu Ionuț Vîntu.

Vezi si alte articole...