joi, februarie 22, 2024

Alina, de urgență, la spital. Postarea cu care soția lui Valentin și-a îngrijorat fanii: „La mine a fost așa”

MedicalAlina, de urgență, la spital. Postarea cu care soția lui Valentin și-a îngrijorat fanii: „La mine a fost așa”

Alina de la Mireasa, sezon 5, și-a îngrijorat fanii cu ultim postare de pe Instagram. Ei bine, fosta concurentă a ajuns, cu puțin timp în urmă, de urgență, la spital. Iată postarea făcută publică de soția lui Valentin, dar și care este starea sa de sănătate!

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, nu își mai încap în piele de fericire de când au aflat că vor deveni părinți, în vara acestui an. Fără doar și poate, cei doi trăiesc unele dintre cele mai frumoase momente și sunt mai fericiți ca niciodată.

Alina de la Mireasa, sezon 5, de urgență, la spital

Alina de la Mireasa, sezonul 5, se află într-o fază destul de avansată a sarcinii pe care o poartă. Ei bine, când cei mai mulți credeau că fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a născut, iată anunțul a fost unul destul de îngrijorător.

Cu câteva ore în urmă, soția lui Valentin a publicat o imagine cu o perfuzie, însoțită de un mesaj care i-a alarmat pe cei care o urmăresc.

Dragilor, sunt absentă câteva zile! O să revin cât de curând. Nu știu cum a fost la voi Crăciunul în stil vechi, dar la mine a fost așa”, a scris Alina în dreptul imaginii.

Alina de la “Mireasa”, sezonul 5, mai are puțin până naște

La data de 6 iunie 2023, Alina, fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 5, făcea cel mai neașteptat anunț.

Mai exact, fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a publicat mai multe imagini pe contul de Instagram prin care dădea vestea că este însărcinată, fotografii în care apărea și testul pozitiv de sarcină.

A fost un moment special, un moment unic … un moment pentru care nu am cuvinte, mai bine las pozele aici să ne citiți fericirea pe chipuri ❤”, a scris Alina de la Mireasa, sezonul 5.

Vezi si alte articole...