joi, mai 23, 2024

„Am ieșit mai puternic”. Mesajul lui Boris Becker, recent eliberat din pușcărie, transmis de pe o plajă din Sao Tome

Sport„Am ieșit mai puternic”. Mesajul lui Boris Becker, recent eliberat din pușcărie, transmis de pe o plajă din Sao Tome

Fostul mare jucător de tenis Boris Becker, 54 de ani, eliberat recent din închisoare, se bucură din nou de libertate. El se află în São Tomé, o insulă tropicală pitorească, la aproximativ 200 de kilometri de coasta Africii, scrie Bild.

„Este ultima zi a anului și am vrut să spun câteva cuvinte celor dragi și oamenilor care mă respectă și m-au sprijinit în ceea ce a fost cel mai greu an din viața mea”, spune Becker, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

„Acum s-a terminat și cred că am ieșit mai puternic decât înainte. Cred că sănătatea mea mintală este mai bună decât înainte, dar nu aș fi reușit niciodată fără ajutorul și sprijinul atâtor oameni”, completează legendarul sportiv.

View this post on Instagram

A post shared by Boris Becker (@borisbeckerofficial)

După două câteva săptămâni de de la eliberare, fostul star de la Wimbledon pare să fi lăsat în urmă momentele grele. Pe insula de lux din São Tomé, Becker este însoțit de iubita lui, Lilian de Carvalho Monteiro (33 de ani).

  • São Tomé și Príncipe este o țară insulară situată în Golful Guineei, în largul coastei ecuatoriale vestice a Africii Centrale. Este formată din două arhipelaguri în jurul celor două insule principale, São Tomé și Príncipe. Cu o populație de 200.000 de locuitori, este al doilea cel mai mic și al doilea cel mai puțin populat stat suveran african, după Seychelles.

Stabilit în Marea Britanie din 2012, Boris Becker și-a declarat falimentul personal pe 21 iunie 2017, datorând creditorilor aproape 50 de milioane de lire sterline, din cauza unui împrumut neplătit de peste 3 milioane de lire sterline făcut la banca privată Arbuthnot Latham, pentru o proprietate din Mallorca.

Condamnat pe 29 aprilie la doi ani și jumătate de închisoare în procesul de evaziune fiscală, Becker a fost eliberat anticipat din închisoarea Huntercombe, Marea Britanie, și deportat în țara sa natală.

Într-un interviu acordat după eliberare, Becker a povestit că un deținut l-a amenințat că îl omoară.

Vezi si alte articole...