duminică, mai 26, 2024

Amenințare falsă cu bombă, în cartierul Colentina, în Sectorul 2

Din OrasAmenințare falsă cu bombă, în cartierul Colentina, în Sectorul 2

Luni, în cartierul Colentina din Sectorul 2 al Bucureștiului, a avut loc o alertă când SRI a intervenit de urgență pentru o amenințare cu bombă falsă. Circulația tramvaielor în zona Obor a fost blocată după ce o geantă suspectă a fost descoperită într-o stație și a fost raportată prin 112. După o intervenție de urgență, s-a descoperit că geanta era plină cu produse cosmetice, iar circulația a fost reluată.

În momentul în care s-a verificat conținutul genții suspecte, s-a constatat că nu exista nicio amenințare. Cu toate acestea, Serviciul Român de Informații a urmat procedurile standard pentru astfel de situații și a intervenit în mod corespunzător. La scurt timp după intervenție, SRI a declarat oficial că a fost o alarmă falsă și că circulația tramvaielor a fost reluată.

„În urma unui apel la 112, a fost sesizat un bagaj suspect, in sectorul 2, într-o stație de tramvai. La fata locului a fost solicitata si o echipa pirotehnica a SRI, care a pus in aplicare procedurile standard de inspectare a bagajului abandonat. Nu au rezultat elemente de interes pirotehnic”, a declarat SRI.

Conform G4media.ro, surse din anchetă au declarat că în bagajul suspect nu se afla decât produse cosmetice.

Vezi si alte articole...