luni, iulie 22, 2024

Amfiteatrul aflat în Parcul Drumul Taberei a intrat în reabilitare

Din OrasAmfiteatrul aflat în Parcul Drumul Taberei a intrat în reabilitare

Primăria Sectorului 6 a anunțat că amfiteatrul situat în Parcul Drumul Taberei se află în proces de reabilitare, iar în plus, administrația publică lucrează și la modernizarea altor zone din acest popular parc din București. În acest weekend, Primăria Sectorului 6 a început lucrările de reparații și modernizare a amfiteatrului care nu dispune de scenă, situat în Parcul Drumul Taberei. Aceste lucrări includ înlocuirea placajelor din această zonă:

„Locul de distracție și întâlnire din Parcul Drumul Taberei a intrat în reparații. Se schimbă placajele, cu tot ce înseamnă structuri și sistem de prindere”.

Administrația publică a informat că aceste lucrări vor fi finalizate în termen de două săptămâni, iar locuitorii din București se vor putea bucura din nou de zona respectivă. În plus față de aceste lucrări, au avut loc și alte îmbunătățiri în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6. Primăria a anunțat că au fost înlocuite plăcile de pardoseală de la podul mic. De asemenea, se efectuează lucrări de modernizare în zona rezervată șahiștilor, în pavilionul din apropierea locului de joacă, unde Primăria va schimba, de asemenea, pardoseala.

„Îmbrăcăm haine noi🙂 și vă oferim condiții pentru a vă plimba cu plăcere în unul dintre cele mai frumoase parcuri din București”.

În această perioadă, Primăria Sectorului 6 va începe un proiect de sistematizare a circulației în Cartierul Brâncuși. Lucrările vor începe de mâine, 10 octombrie 2023, și vor viza zona delimitată de străzile Valea Oltului, Valea Doftanei, Aleea Cumințenia Pământului și Strada Valea Ialomiței.

Odată cu această sistematizare, se vor introduce noi sensuri unice în Cartierul Brâncuși, cu scopul de a îmbunătăți fluxul de trafic. Proiectul de sistematizare a circulației cuprinde mai multe modificări, inclusiv înființarea de noi treceri pentru pietoni, montarea stâlpișorilor flexibili pentru delimitarea traficului pietonal și instalarea limitatoarelor de viteză. De asemenea, Primăria va marca noi locuri de parcare.

Vezi si alte articole...