marți, mai 30, 2023

Andra cere mai multă atenție de la Cătălin Măruță! „Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine!”

MedicalAndra cere mai multă atenție de la Cătălin Măruță! „Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine!”

Andra cere o doză suplimentară de interes din partea lui Cătălin Măruță. Într-un dialog captivant la emisiunea lui Bobonete, frumoasa artistă afirmă că, la vârsta de 37 de ani, are nevoie de o atenție sporită din partea soțului său.

Andra își simte vârsta!

„Asta mi se întâmplă acum, voi împlini 37 de ani. Acum îmi spun exact vârsta. Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.

Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta.

Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e mai introvertit, de și nu pare. Eu m-am măritat la 22 de ani, dar am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul”, a declarat Andra, soția lui Cătălin Măruță, potrivit RTV.

Ulterior, a clarificat că încă de la începutul relației, ea a fost cea care a investit mai mult din punct de vedere emoțional.

„Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi…Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a povestit

Andra: „Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc”

„Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc. Nu știe să primească cadouri. Știu că e vina lui. Nu-i mai cumpăr cadouri, haine. I-am cumpărat niște ochelari, erau cu Bluetooth. Am sunat la niște prieteni, să-i fac rost. Nu i-a purtat niciodată, măcar de dragul meu. Îi port eu acuma”, a mai declarat Andra în podcastul lui Mihai Bobonete de pe YouTube, potrivit Fanatik.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro