marți, iunie 18, 2024

Andra Măruță, făcută praf de stilistul Ovidiu Buta: „Aceste fătuci cred că ei sunt altfel decât sunt cu adevărat. Hai să stăm pe stilul nostru și o să ne fie viața foarte bună!”

MedicalAndra Măruță, făcută praf de stilistul Ovidiu Buta: „Aceste fătuci cred că ei sunt altfel decât sunt cu adevărat. Hai să stăm pe stilul nostru și o să ne...

Andra Măruță primește critici din partea stilistului Ovidiu Buta pentru dorința ei de a ieși din zona clasică a modei, în care arată foarte bine, și alegerea unor stiluri care nu o pun în valoare.

Ovidiu Buta a pus-o la respect pe Andra!

Ovidiu Buta consideră că vedetele ar trebui să-și stabilească limite vestimentare pentru a-și menține imaginea. Schimbările radicale în acest sens pot afecta negativ imaginea lor, în loc să o îmbunătățească, conform opiniei stilistului.

„Marea tragedie vestimentară în țara asta, când vine vorba despre vedete, ține de faptul că multe dintre aceste fătuci sau băieței cred că ei sunt altfel decât sunt cu adevărat. (…) Gen Andreea Marin. Sau Andra, soția lui Măruță. Andra, prin definiție, este o personalitate clasică.

Adică ea arată foarte bine într-o cămașă albă și o pereche de blugi. Dar când cineva se ambiționează și o duce într-o categorie gen dramatică, adică genul de femeie care vrea să fie văzută sub orice formă, gen Mihaela Rădulescu.

Adică genul de femeie care nu vrea să fie ignorată sau o duce într-o zona fashionistă, gen Delia, cu toate că ea e creativă, ei, acum înțelegi că aia nu mai e Andra. (…) Adică, scuză-mă. Nu e nimeni Madonna în România. Nu e nimeni Rihanna. Adică, hai să stăm pe stilul nostru și o să ne fie viața foarte bună.”

Unde a lucrat Ovidiu Buta

Ovidiu Buta, înainte de a se consacra în industria modei, și-a dorit să devină scenograf în teatru. Visul său s-a împlinit, realizând câteva piese de teatru la Teatrul Național. Totuși, a decis ulterior să urmeze drumul modei și să își construiască o carieră de succes în acest domeniu.

„Moda a venit după teatru. Am pornit, în viață, în ideea de a deveni scenograf și, cumva, viața m-a adus aici. A fost visul meu, am lucrat ca scenograf, am avut câteva piese, în Teatrul Național, dar, în timp, am descoperit că teatrul are un anumit ritm, iar moda are un alt ritm.

Este bine, ca om, să te așezi într-un loc în care ai ritmul corect. De exemplu, mulți oameni se simt foarte bine în New York, pentru că ritmul lor interior coincide cu cel al orașului, dar mulți se simt dominați de acel oraș, pentru că sunt mult mai lenți ca ritm interior.

Eu m-am gândit, la un moment dat, că dacă vreau să îmi fie bine în viață, trebuie să mă așez, undeva, cu același ritm ca al meu”, ne-a mai spus Ovidiu.

Vezi si alte articole...