sâmbătă, septembrie 23, 2023

Andreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea? Nu i-a plăcut cum i-o…

MedicalAndreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea? Nu i-a plăcut cum i-o…

Discutăm despre divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea, care a surprins lumea mondenă.
Speculații despre o posibilă relație a lui Cătălin Bordea cu Andreea Antonescu au apărut după despărțirea lor, iar astăzi dezvăluim mai multe detalii.
Cătălin Bordea și Andreea Antonescu au devenit subiecte de interes după separarea de partenerii lor anteriori.
Cu toate acestea, Andreea Antonescu a explicat că între ei există doar o prietenie și sprijin reciproc în momente dificile.

De curând, în cadrul unei emisiuni de tip podcast, Cătălin Bordea a ținut să îi adreseze câteva mulțumiri artistei pentru momentele în care a fost lângă el în ultima perioadă.

„Eu trebuie să îți mulțumesc și pentru că ai fost lângă mine și în perioada asta și mi-ai dat câte un telefon. Ești o personă empatică și mi-ai transmis o energie bună.”, a declarat Cătălin Bordea în cadrul podcast-ului pe care îl prezintă.

Ce s-a întâmplat între cei doi
Cântăreața a reunoscut, și a precizat și ea că între cei doi nu este nimic mai mult decât o prietenie.

Ei bine, trecând și ea prin două despărțiri importante, asta pentru că din ele au rezultat cele două fetițe ale sale, Andreea Antonescu a ținut să îi dea o mână de ajutor și câteva sfaturi prietenului ei.

„Cu atâtea mulțumiri eu nu sunt obișnuită. Da, și știi că am făcut-o cu tot sufletul, nu mă așteptam vreodată să vrei să menționezi asta. Indiferent de orice am fost acolo pentru că am simțit să fiu acolo, știu cât de greu este. Am ales așa datorită chimiei să fiu acolo un umăr pe care să te poți sprijinii.”, a spus Andreea Antonescu.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro