sâmbătă, februarie 24, 2024

Andreea Bălan, criticată de fani. Artista a gafat la Australian Open

MedicalAndreea Bălan, criticată de fani. Artista a gafat la Australian Open

Aflată în Australia Andreea Bălan să-și susțină iubitul la primul eveniment de Grand Slam al anului, vedeta de la Antena 1 a scăpat un mic porumbel. Fanii au sesizat imediat greșeala și au taxat-o pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a gafat în mediul online și a fost taxată de urmăritorii de pe Instagram. Nu mai este un secret pentru nimeni că vedeta de televiziune și jucătorul de tenis Victor Cornea formează un cuplu. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat și pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a comis-o pe internet

Andreea Bălan s-a îmbarcat în avionul de Melbourne și a zburat tocmai până în Australia pentru a-și susține iubitul la primul Grand Slam al anului, Australian Open. Cum fosta componentă a trupei Andre este una din cele mai active vedete pe Instagram, artista a ținut să împărtășeasca aventura și cu proprii fani. Doar că a scăpat un mic porumbel.

La una din descrierile unei postări a încurcat țările, iar greșeala a fost repede sesizată și taxată de urmăritori. În locul de steagul Australiei, vedeta de la Antena 1 a pus drapelul Greciei. Imediat au apărut și criticile și n-au fost puține.

În timp ce unii internauți au fost răutăcioși, alții s-au amuzat pe seama micii erori. Ce-i drept că artista a sesizat greșela și a corectat-o ulerior. Prea târziu însă. „De când e Melbourne în Grecia?”, „Credeam că eu nu știu geografie”, au comentat internauții pe pagina Andreei.

Andreea Bălan a comis-o pe Internet

A încurcat steagurile

După acest episod, Andreea Bălan s-a bucurat de timpul petrecut alături de iubit. Ba chiar s-a plimbat pe străzile însorite ale orașului Melbourne și bineînțeles că le-a urcat de grabă pe Instagram.

După ce a revenit din Australia, a revenit în țară unde a fost așteptată de fetițele ei, chiar la aeroport. Pe plan profesional Andreea Bălan va începe filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Andreea Bălan începe filmările la Te cunosc de undeva

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a spus  Bălanca, pentru Cancan.

Vezi si alte articole...