sâmbătă, septembrie 23, 2023

Andreea Marin a lăsat totul la vedere, chiar în plină stradă!

MedicalAndreea Marin a lăsat totul la vedere, chiar în plină stradă!

Chiar dacă ne petrecem o bună parte din timpul nostru în fața oglinzii, pregătindu-ne pentru a ieși în public într-o formă impecabilă, uneori se întâmplă ca lucrurile să nu meargă conform planului. Vedetele din industria showbiz-ului românesc nu sunt o excepție și pot avea momente stânjenitoare chiar și în afara reflectoarelor. Cu toate eforturile lor de a se pregăti și de a arăta bine, alegerea vestimentației potrivite nu este întotdeauna garantată.

Un exemplu de astfel de moment a avut loc cu Andreea Marin, care a căzut în această capcană. În timp ce vedetele își petrec mult timp alegând haine și ținute pentru a se prezenta în public, situațiile pot scăpa de sub control și pot lăsa la vedere mai mult decât era planificat. O astfel de situație a fost observată când Andreea Marin, probabil, a ales o rochie prea scurtă. În timp ce se pregătea să conducă un bolid de lux, ținuta a dezvăluit unele aspecte mai intime, moment stânjenitor pentru vedetă.

Eroarea a fost neașteptată, mai ales că Andreea Marin este cunoscută pentru stilul său vestimentar decent și rafinat. De obicei, alege piese elegante și clasice care îi pun în valoare silueta fără să expună prea mult. Vedeta, în vârstă de 48 de ani, menține o formă fizică excelentă, iar mulți admiratori se întreabă cum reușește acest lucru. Andreea Marin dezvăluie că nu adoptă diete stricte, ci colaborează cu un nutriționist pentru a-și crea un plan alimentar echilibrat și consistent, menit să o ajute să rămână în formă.

„Din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO, prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine.

Deși este săracă în calorii, are o mare varietate de feluri de mâncare gustoase, ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute. Astfel, e ușor de urmat”, spunea Andreea Marin, pentru Viva!, în urmă cu mai mult timp.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro