joi, mai 23, 2024

Andreea Marin, după 3 divorțuri: „Trebuie să învăț să nu mai depind afectiv doar de ce fac ceilalți”

MedicalAndreea Marin, după 3 divorțuri: „Trebuie să învăț să nu mai depind afectiv doar de ce fac ceilalți”

Andreea Marin a trecut prin trei căsnicii care, din păcate, s-au încheiat. Aceste experiențe au lăsat-o cu o tristețe în suflet, dar au adus și lecții valoroase în viața ei. Prezentatoarea împărtășește că de fiecare dată a căutat să găsească puterea de a începe din nou, iar acest lucru îl recomandă tuturor femeilor care se confruntă cu o astfel de situație dificilă.

Andreea Marin și-a găsit resursele interioare ca să revină, poți și tu!

Andreea Marin subliniază importanța de a găsi resursele interioare necesare pentru a face față unui divorț sau unei despărțiri, și de a reînnoi speranța într-un viitor mai bun. Ea încurajează femeile să-și găsească puterea interioară și curajul de a merge mai departe, de a-și redescoperi identitatea și de a construi o viață fericită și împlinită.

„Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine. Copiii simt tot și îi afectează totul, nu le faci un bine. Ca adult, traumele din trecut se răsfrâng asupra lui.

Când mi s-a întâmplat și mie asta, m-am mutat, m-am pus pe picioare, chiar dacă mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt. Te descurci până la urmă. Trebuie să fii deschisă și vei găsi multe soluții, chiar dacă nu-i ușor.

Chiar dacă pleci dintr-o poveste ca asta cu mâinile goale vei găsi capacitatea de a o lua de capăt. Nu există nu se poate, că nu am cum să mă descurc”, spune Andreea Marin, pentru Ego.ro, potrivit RTV.

Andreea Marin nu mai râsese de mult!

„Și eu am trecut pe lângă momentul în care cineva m-a întrebat când am râs cu lacrimi ultima dată. Am luat atât de serios totuși, încât uitam să mă mai bucur de viață. Dacă tu nu ai acel izvor de energie în tine, cum poți avea grijă de copiii tăi? Nu trebuie să fii dependentă totuși exclusiv de existența cuiva.

Trebuie să faci în așa fel încât să te simți bine cu tine. Eu mă simt bine dacă am o zi pentru mine, cu o carte în mână, pe o zi ploioasă. Trebuie să învăț să nu mai depind afectiv doar de ce fac ceilalți. Valoarea noastră nu este egală cu valoarea proiectelor pe care le facem.

Când ai credință, când știi că oricât de singur ai părea, Cel de Sus e cu tine, iar totul devine mult mai clar și mergi înainte, chiar dacă astăzi nu ai o bucată de pâine. Am ajuns la această învățătură după 40 de ani.

Pe mine nu m-a luat niciodată valul, tocmai că am pornit de la o bază grea, pentru că știam de mică că azi poți fi sus și într-o clipă totul se poate schimba. Am fost operată, am căzut din picioare de multe ori, nu știam să manevrez lucrurile, asta se învață doar în practică”, a mai spus Andreea Marin.

Experiențele prin care a trecut au adus cu sine lecții prețioase pentru Andreea Marin, care i-au oferit oportunitatea de a crește și de a se dezvolta ca persoană. Chiar dacă aceste despărțiri au adus tristețe inițială, ea a găsit puterea de a merge înainte și de a învăța din fiecare experiență. Prin povestea sa, Andreea Marin devine un exemplu de putere și reziliență pentru femeile care se confruntă cu situații similare.

Vezi si alte articole...