marți, mai 30, 2023

Andreea Tonciu le-a transmis un mesaj foarte dur femeilor care apelează masiv la operații estetice! „Fiți mai finuțe!”

MedicalAndreea Tonciu le-a transmis un mesaj foarte dur femeilor care apelează masiv la operații estetice! „Fiți mai finuțe!”

Andreea Tonciu, femeia de afaceri și vedeta TV, a fost surprinsă de dimineață foarte nervoasă și a decis să le transmită un mesaj tranșant femeilor cu botox. Bruneta nu s-a putut abține și a postat un video pe Instagram, în care și-a exprimat cu multă forță opinia despre femeile care recurg la operații estetice.

Andreea Tonciu, supărată pe femeile care apelează la operații estetice!

Andreea Tonciu este cunoscută pentru opinia sa puternică și faptul că nu se fereste să-și exprime opinia în public. Însă, de data aceasta, vedeta a mers un pas mai departe și și-a exprimat furia în fața tuturor celor care recurg la intervenții estetice.

Sinceră și directă, așa cum o cunoaște o țară întreagă, Andreea Tonciu nu a făcut nici de această dată rabat de la personalitatea sa. Totul a început în momentul în care bruneta se afla în trafic și fredona melodia pe care au lansat-o Smiley și Juno, „Scumpă foc”.

De la numele cântecului și până la avalanșa de păreri a mai fost un singur pas, pe care fosta asistentă TV nu s-a temut să-l facă.

„Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul”

Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față. Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul. Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cum facem, că nu e ok.

Și mai și „eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt v–gină”. Veniți în București să ce? De ce nu stați acolo la voi, de unde sunteți voi? Veniți în București să ce? Eee, eu știu de ce. Lăsați botul ăla. Fiți mai finuțe. Se poartă finețea. Se poartă de mult, dar na. Vă dau și eu ca sfat, în 2023 să fiți mai finuțe. Ce-ar fi să vă dezumflați toate? Ar fi ceva să vă dezumflați toate, să nu mai stați în botul ăla. Nu se mai vede fața de botul ăla. Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!”, a spus Tonciu.

Vedeta este foarte mulțumită că, chiar dacă nu mai are 20 de ani, și-a păstrat în mare parte frumusețea naturală și nu a apelat masiv la operații estetice sau la intervenții de cosmetizare a înfățișării.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro