sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Andrei Macovei, gest surprinzător pentru Simona! Fostul concurent s-a filmat singur, și i-a uimit pe susținători!

MedicalAndrei Macovei, gest surprinzător pentru Simona! Fostul concurent s-a filmat singur, și i-a uimit pe susținători!

Andrei și-a încântat susținătorii cu un videoclip în care i-a anunțat că-i pregătește o surpriză romantică Simonei. Familia Macovei se bucură de momente fericite la 8 luni de la cununia din Finala sezonului 7 Mireasa.

Andrei din sezonul 7 Mireasa, surpriză romantică pentru Simona, în luna iubirii. Cum a reacționat tânăra

„Am plecat mai devreme de la muncă și vreau să-i pregătesc ceva soției mele cât timp ea este la muncă. Nici nu știe ce o așteaptă. Vreau să gătesc niște paste chinezești cu pui. Luăm și un vin. Ăsta îi place ei”, a povestit Andrei într-un videoclip postat pe rețelele sociale.

În videoclip se observă cum tânărul a mers la cumpărături, a preparat cina și a pregătit un cadru romantic pentru soția sa, cu lumânări și petale de trandafiri. Simona Macovei a fost surprinsă când a deschis ușa și a văzut ce i-a pregătit soțul său: „Vai, ce m-am speriat”, a spus Simona când a văzut lumânările pe podea. Ulterior, tânăra și-a sărutat soțul și au ciocnit împruenă un pahar cu vin.

Fostul concurent al sezonului 7 i-a făcut și o declarație de dragoste Simonei în mediul online, având în vedere că ne aflăm în luna iubirii: „I-am pregatit ceva frumos soției mele! Te iubesc, Simona Macovei”, a scris Andrei pe Instagram.

La 8 luni de când s-au căsătorit în Finala sezonului 7 Mireasa, pare că Simona și Andrei au parte de o căsnicie împlinită.

 

Vezi si alte articole...