joi, octombrie 5, 2023

Angajații din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană vor continua curățenia în trei microzone din Sectorul 6

Din OrasAngajații din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană vor continua curățenia în trei microzone din Sectorul 6


Echipele din cadrul Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană va continua operațiunea de curățenie în trei microzone din Sectorul 6. Această acțiune va fi desfășurată conform unui program stabilit de Primăria Sectorului 6.

Săptămâna viitoare, Urban și colegii de la ADPDU Sector 6 vor intra pe Microzonele 15, 14 și 13 (în această ordine), a declarat Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook.


Iată programul transmis de instituție pentru următoarele zile:

  • Luni, 29 mai: curățenie în perimetrul delimitat de străzile Liniei/Valea Lungă/Vistiernicul Stavrinos (până în Iuliu Maniu) și Valea Cascadelor;
  • Marți, 30 mai: curățenie în perimetrul delimitat de străzile Valea Lungă/Vistiernicul Stavrinos/Bd. Iuliu Maniu/Moinești/Liniei/Valea Lungă;
  • Miercuri, 31 mai: curățenie în perimetrul delimitat de străzile Moinești/Bd. Iuliu Maniu/Răsăritului/Liniei;
  • Joi, 1 iunie: curățenie în perimetrul delimitat de străzile Răsăritului/Bd. Iuliu Maniu/Drumul Timonierului/Liniei;
  • Vineri, 2 iunie: curățenie în perimetrul delimitat de străzile Drumul Timonierului/Bd. Iuliu Maniu/Lujerului/Liniei;
  • Sâmbătă, 3 iunie: curățenie în perimetrul delimitat de străzile Liniei/Violetelor/Bd. Timișoara/Moinești.

În cadrul acestei operațiuni de curățare, se vor mătura și spăla trotuarele, stațiile Societății de Transport București, mobilierul urban, indicatoarele rutiere, stâlpișorii, carosabilul și se va face curățenie și tundere a vegetației. În mijlocul lunii mai, a început curățenia pe Bulevardul Prelungirea Timișoara din Sectorul 6, cu mutarea TIR-urilor și adunarea deșeurilor.

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că această parcare de pe Bulevardul Prelungirea Timișoara va fi închisă. Administrația Sectorului 6 a preluat administrarea arterei de la Primăria Municipiului București, iar întreaga zonă va fi reamenajată.

La bordură, acolo unde spațiul a fost mereu ocupat de camioane, era o mizerie de nedescris. Asfaltul era acoperit de un strat gros de pământ, a declarat Primăria Sectorului 6.


Administrația publică a transmis că au fost adunate cantități semnificative de praf și pietriș în acea zonă.

Doar de sub un singur TIR am adunat două roabe.

În ciuda faptului că anumite vehicule au fost mutate, bulevardul nu a fost complet eliberat în acea perioadă. Mai mulți șoferi au creat dificultăți în desfășurarea acțiunii de curățenie prin neîndepărtarea TIR-urilor. Unii dintre aceștia au lăsat spatele cabinei în acea zonă.

Vezi si alte articole...