luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Antonia, tăioasă cu bunicul ei după ce acesta l-a mustrat pe Valentin: ”Doamne. Poți să te oprești?”

MedicalAntonia, tăioasă cu bunicul ei după ce acesta l-a mustrat pe Valentin: ”Doamne. Poți să te oprești?”

Antonia a fost tăioasă cu bunicul ei după ce acesta l-a mustrat pe Valentin: ”Doamne. Poți să te oprești?”, i-a tot zis ea.

Domnul Apostol, bunicul vitreg al Antoniei a sunat la Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars pentru a discuta cu tânăra.

Mireasa sezonul 9. Antonia, tăioasă cu bunicul ei după ce acesta l-a mustrat pe Valentin: ”Doamne. Poți să te oprești?”

La petrecea de sâmbătă, Valentin a exagerat cu alcoolul și a avut mai multe reacții care nu-i fac cinste. El a bruscat-o pe Antonia, iar mai apoi a certat-o pentru că nu îi oferă suficient respect.

Domnul Apostol, bunicul vitreg al Antoniei, a intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii. ”Voiam să vorbesc cu tine, cu cei din casă. Vreau să îți spun că am văzut emisiunea de sâmbătă și m-am uitat cu un gust amar. Întotdeauna mi-am dorit să îi văd pe acești doi copii împreună și bine, totul ok. Aseară mi-a lăsat un gust amar din cauza faptului că comportamentul lui Valentin nu mi-a plăcut deloc. El vrea să fie respectat… Măi, băiatule, respectul nu se ia la ordin. Respectul se obține prin muncă…”, a zis bunicul.

În tot acest timp, Antonia a vrut să intervină. La un moment dat, chiar a ridicat tonul: ”Te poți opri, te rog? Doamne. Poți să te oprești? Poți să te oprești, să mă asculți”.

Când domnul Apostol nu a mai spus nimic, concurenta a zis: ”În primul rând, nu este bunicul meu, este soțul bunicii mele. Bunicul meu a murit anul trecut. În al doilea rând, voi nu sunteți aici cu noi în casă ca să vedeți exact ce se întâmplă. Și în al treilea rând, ok, dacă mă suna mama sau tatăl meu, da, poate acceptam părerea. Dacă mă suna mama sau tata, eram deschisă să-ți accept părerea. Voi nu știți ce se întâmplă aici în casă”.

Vezi si alte articole...