miercuri, iulie 17, 2024

Anunțul dimineții despre Gabriela Firea! Informația momentului despre fostul primar

ActualitateAnunțul dimineții despre Gabriela Firea! Informația momentului despre fostul primar

Detalii mai puțin cunoscute despre Gabriela Firea și familia sa! Fiul cel mare al fostului primar al Capitalei și fost ministru al Familiei este implicat de mai mulți ani în afacerile familiei. Mai exact, după ce Gabriela Firea a părăsit funcția de primar al Capitalei, l-a introdus pe Tudor Ștefan Firea în domeniul imobiliarelor.

Fiul cel mare al fostului primar Gabriela Firea are acum 28 de ani

Gabriela Firea, cunoscută personalitate din mediul politic și media din România, este mama a trei copii. Fosta jurnalistă a fost căsătorită cu Răsvan Firea timp de 17 ani, iar din această căsătorie a un singur copil

Tudor are acum 28 de ani. Răsvan Firea a decedat în 2010 la vârsta de 54 de ani din cauza unui atac cerebral, lăsând în urmă o familie îndurerată.

La opt luni de la moartea primului soț, Gabriela Firea s-a căsătorit cu Florentin Pandele, care este primarul orașului Voluntari. Cuplul are doi băieți, David Petru și Zian Mihail.

Tudor Firea, fiul cel mare al Gabrielei Firea, este acum un om de afaceri. Cu toate că preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și să-și mențină viața privată departe de ochii presei, au ieșit la iveală detalii despre viața și activitățile lui.

Tudor Ștefan Firea se ocupă cu afaceri imobiliare

După ce Gabriela Firea a părăsit funcția de primar al Capitalei, s-a concentrat pe afaceri și atunci l-ar fi introdus și fiul său în acest domeniu. Acum se pare că Tudor Ștefan Firea se ocupă de afacerile imobiliare ale familiei.

Firma de familie, care are ca domeniu de activitate „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare”, poartă numele „Tudor Imob SRL”.

Fostul primar este acționar majoritar al companiei încă din 2004, conform informațiilor transmise de unica.ro. Tudor Ștefan Firea, fiul ei, deține 25% din părțile sociale ale firmei Tudor Imob SRL, iar mama sa are 50%.

Înainte de a deveni om de afaceri, Tudor Ștefan Firea a trecut însă printr-o perioadă dificilă. A picat examenul de Bacalaureat în anul 2014, obținând note modeste, cum ar fi 5,15 la istorie, 3,16 la Sociologie și 1,2 la Limba și literatura Română în sesiunea din vară.

Cu toate acestea, în sesiunea de toamnă, s-a concentrat asupra studiilor și a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat cu note mai bune, obținând 7 la Limba Română și literatura Română, 8,05 la Sociologie, iar media finală a fost de 6,73.

Scandalul „azilelor groazei”, detonat la momentul potrivit pentru a o înlătura pe Firea?

Cât despre fostul ministru al Familiei, Gabriela Firea acuză că scandalul „azilelor groazei” a fost păstrat pentru un moment special.

De fiecare dată când PSD este la guvernare apar scandaluri despre care anumite personaje politice știu, dar pe care le păstrează pentru momente propice, atrage atenția Firea.

„În politică nu prea e loc de coincidențe și eu, ca și dumneavoastră, mă întreb cum de au apărut toate problemele dintr-o dată.

Cu toții ne întrebăm dacă nu cumva aceste incidente nu ar fi putut fi relevate înainte de rotativa guvernamentală. Sunt convinsă că istoria politică ne va arăta adevăruri despre aceste scandaluri.

PSD mereu a avut guvernări bune, dar întotdeauna s-a întâmplat ceva, cumva. Mereu s-a întâmplat ceva care să îngreuneze guvernarea PSD”, a declarat Gabriela Firea în urmă cu câteva zile.

Vezi si alte articole...