miercuri, februarie 21, 2024

Asociațiile de Proprietari din Sectorul 3 pot solicita, dacă vor, montarea de băncuțe în zona scărilor de bloc

Din OrasAsociațiile de Proprietari din Sectorul 3 pot solicita, dacă vor, montarea de băncuțe în zona scărilor de bloc

Proprietarii de apartamente din Sectorul 3 pot solicita instalarea de bănci în zona scărilor de bloc. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că se lucrează la pregătirea băncilor care urmează să fie amplasate în sector.

Pe pagina sa de Facebook, Negoiță a postat un anunț referitor la instalarea mobilierului stradal în Sectorul 3. În prezent, angajații primăriei lucrează la pregătirea băncilor care vor fi amplasate începând cu data de 27 martie 2023.

„Zilele acestea, colegii mei lucrează în atelier pentru pregătirea băncilor pe care le vom monta, începând de luni,” a precizat Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3 a declarat că există o serie de adrese centralizate la care se vor livra:

„Avem centralizate mai multe adrese la care vom ajunge:
unele sunt solicitări sau sesizări venite de la voi (da, am centralizat și ceea ce mi-ați semnalat aici pe această temă),
altele sunt zone unde am avut diferite lucrări pe care le-am finalizat și unde remontăm mobilierul stradal scos pe perioada acestor intervenții”.

Asociațiile de Proprietari au posibilitatea să solicite montarea băncilor în zona blocurilor prin depunerea unei cereri online. Aceste cereri pot fi trimise prin intermediul aplicației mobile „Primăria Sectorului 3” sau prin intermediul site-ului www.primarie3.ro, la secțiunea „SEMNALEAZĂ O PROBLEMĂ”.

În sectorul 3 al Capitalei, cu trei zile în urmă, s-a inaugurat un nou loc de joacă pe strada Liviu Rebreanu. Primarul Robert Negoiță a menționat că această zonă de joacă a fost creată pentru copiii care vor petrece timp în parc împreună cu părinții.

„Vine vara, vine timpul bun și trebuie să ne pregătim pentru asta. Și, nu doar pentru noi, ci și pentru cei micuți, copiii noștri care au nevoie de locuri de joacă multe, bine amenajate, cu spații, cu pădure.

Iată, aici, pe Liviu Rebreanu, chiar lângă bulevard, avem un părculeț care e destul de mare. Vara poți sta la umbră, deci este destul de confortabil și amenajăm loc de joacă pentru copii aici. Arată foarte bine!”

Primarul Sectorului 3 a declarat că își dorește să ofere cât mai multe locuri de joacă pentru copii și să crească suprafața verde din sector.

„La cât mai multe locuri de joacă pentru copii și la cât mai mult spațiu verde. Avem nevoie de un aer mai curat, mai ales în acest oraș care e poluat”.

Vezi si alte articole...