miercuri, iunie 19, 2024

ASPA organizează un nou târg de adopții, în weekend, în Parcul Circului

Din OrasASPA organizează un nou târg de adopții, în weekend, în Parcul Circului

În această weekend, ASPA organizează un nou târg de adopții pentru câini, unde 20 de patrupede vor fi prezente, sperând să găsească o nouă casă alături de familii iubitoare. Evenimentul va avea loc în Parcul Circului, începând de sâmbătă, pe data de 8 iunie, de la ora 10:00, și va continua până la ora 16:00.

Cei 20 de câini din adăposturile ASPA vor fi prezenți în Parcul Circului, încercând să își găsească un cămin alături de familii iubitoare. Aceștia sunt deparazitați intern și extern, microcipați și, în cazul în care vârsta le permite, sterilizați, conform informațiilor postate pe pagina de Facebook a PMB. La eveniment, voluntarii ASPA și cei ai PROEDUS vor fi prezenți, iar sponsorii au pregătit numeroase surprize atât pentru cei care adoptă, cât și pentru câinii care își vor găsi un cămin nou. Adopția este gratuită. În plus, ASPA a anunțat programul campaniei de sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună cu stăpân și a pisicilor fără stăpân care se va desfășura în luna iunie în București, prin intermediul clinicii veterinare mobile Hands & Paws Vet.

Programul de sterilizare este după cum urmează: 8-9 iunie: sterilizări câini în Sectorul 2, la Depoul STB Colentina din șoseaua Colentina nr. 378 (curtea Depoului).

14 iunie: sterilizări pisici în Sectorul 4, la Șoseaua Olteniței 169. 15-16 iunie: sterilizări câini în Sectorul 3, la Școala Gimnazială Nr. 55 din șoseaua Industriilor nr. 46.

22-23 iunie: sterilizări câini în Sectorul 5, la Centrul de Protecție a Plantelor București, Drumul Cooperativei nr. 20.

29-30 iunie: sterilizări câini în Sectorul 2, la Depoul STB Colentina din șoseaua Colentina nr. 378 (curtea Depoului). Doritorii se pot programa de luni până vineri, între orele 09:00 și 16:00, la numărul de telefon 0743.204.942.

Vezi si alte articole...