marți, iunie 18, 2024

Astăzi, 14 septembrie 2023, Radu Mihaiu le dă întâlnire bucureștenilor din S2, în Parcul Cinema Floreasca

Din OrasAstăzi, 14 septembrie 2023, Radu Mihaiu le dă întâlnire bucureștenilor din S2, în Parcul Cinema Floreasca

Radu Mihaiu a anunțat că în cursul acestei săptămâni va avea loc o nouă întâlnire cu locuitorii din Sectorul 2 al Bucureștiului. Edilul îi invită pe cetățeni să discute despre problemele cu care se confruntă și care ar putea fi soluționate de administrația publică locală.

Așa cum i-a obișnuit deja, Radu Mihaiu va organiza și în această săptămână o întâlnire cu cetățenii care locuiesc în Sectorul 2 al Bucureștiului. În cadrul acestei ședințe, sunt așteptate toate persoanele interesate de bunăstarea sectorului.

Cei care doresc să participe la această discuție cu primarul Sectorului 2 sunt invitați să se prezinte astăzi, pe data de 14 septembrie 2023, în Parcul Cinema Floreasca. Întâlnirea va începe la ora 18:00.

Astfel, bucureștenii vor avea oportunitatea de a aduce în discuție problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. Primăria Sectorului 2 a transmis următorul mesaj pentru cetățeni:

Cei care locuiți în zonă sunteți invitați la un dialog deschis despre problemele curente cu care vă confruntați, dar și despre ideile și soluțiile ce pot fi aplicate pentru binele întregii comunități.


Primăria Sectorului 2 a pus la dispoziția cetățenilor o serie de subiecte pe baza cărora se vor desfășura discuțiile în cadrul întâlnirii cu primarul. Iată care sunt aceste subiecte:

  1. Modernizarea străzilor și a infrastructurii rutiere din sector.
  2. Realizarea de noi spații verzi și amenajarea celor existente.
  3. Curățenia și controlul în sector.
  4. Refacerea ghenelor de gunoi.

Pe lângă discuțiile referitoare la aceste teme, cetățenii vor primi și informații despre proiectele deja implementate în Sectorul 2, precum și despre cele planificate pentru viitor.

Primăria subliniază că implicarea locuitorilor din sector este deosebit de importantă pentru a soluționa problemele și pentru a face Sectorul 2 un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.

Părerea voastră contează pentru noi! Doar împreună putem reuși să schimbăm în mai bine Sectorul 2!

Vezi si alte articole...